![]() |
Re: GPL bmw 325i fara vanos???se poate???
Quote:
ssi eu tot un e38 vreau...da il vreau sa fie 750i cu GPL cu care o sa am consum de 2.0..:rolleyes2 |
Quote:
Concluzie : vrei o anumita masina pt ca iti place cum arata iao ,dar cu motor mai mic... GPL - Motor mare , consum acceptabil , putere mica , taxe mari Benzina (motor mic) - consum acceptabil , putere mica , taxe mici |
Quote:
daca instalatia este secventiala si pusa calumea NU SE OBSERVA DIFERENTA! SI in orice caz..daca s-ar observa...ce ma opreste sa o trec pe benzina daca vreau sa o conduc mai sportiv? |
si marian daca bmw peste doi ani face masini numai pe gaz ? treci la mercedes? .. e absurd ce zici. atata timp cat motorul funtioneaza in aceasi parametrii nu vad care e problema sincer? daca maine ar fi nush ce benzina + stiu eu ce si ar fi 2.5 lei / litru tu nu ai baga? ai pune tot benzina cu 5 lei asai? romania daca pui gaz esti sarantoc..:)) sa fim seriosi, nu ca as fi foarte pro gaz, pt ca este destul de scumpa instalatia mai ales pe motarele in 6 cilindri din cate stiu eu vreo 50-60 de mil + cresterea de consum fata de benzina(daca consuma 15 benzina sigur va consuma si 17-18 pe gaz) plus ca de fiecare data merge o vreme pe benzina pana trece pe gaz.
se merita pt masinile in 4 cilindri care fac peste 20 000 km pe an si nu sunt pt performanta , ex masinile de firma . acuma astept sa aruncati cu pietre cum stiti mai bine ;) o zi buna |
Quote:
nu ma uit la consum....nu e vb de sarac...sau alte chestii nu sunt eu ala de sufera de bani.. dar frate..cand stii ca ejti pasionat NU TE MAI UITI LA CONSUM...LA CAUCIUCURI...LA BUCSI CARDANICE SPARTE ETC !!! ORICE DISTRACTIE COSTA....VREI 2.5 SA TE DISTREZI ????? PLATESTI..NU PLATESTI...IEI CLIO DIESEL..FIESTA DIESEL..CORSA DIESEL..LOGAN 1.5 DCI !!! PUNCT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
EU unu sincer l-as face..pt ca stiu ce si cum face o instalatie de GPL.. Singurul,si ma repet,SINGURULlucru negativ E faptul ca o sa te lovesti des dupa asta de mentalitatea romanului care are bani si nu are ce face cu ei! |
marian sunt f curios sincer cati km faci tu cu masina intr-un an si cate cauciucuri si cardane spargi? nu sunt ironic dar la cum vorbesti tu nu stiu ce te retine de la un m3 sa il spargi toata ziua?
asta e la noi daca ai bmw trebe sa ii rupi p**da non stop ca altfel nu esti thru ;) eu sincer sper sa se gaseasca un combustibil mai ieftin..si cred ca toata lumea vrea, inclusiv tu marian..nu am nimic cu tine, dar ai o gandire in linie dreapta. si sunt la fel de pasionat de bmw la fel ca tine. fiecare are alegerea sa faca ce vrea cu masina si cu banii lui, daca satisfactia ta e sa platesti la poma ca si cum ai avea un disel si sa mergi sport( cea ce cauta toata lumea, inclusiv inginerii bmw, uitate la noile motoare, si bmw x6 cu cele 2 motoare cel pe benzina din cate stiu intra numai la peste 50 km / h , oare de ce crezi? pt consum) o zi buna si fara cearta mai bine sa fim constructivi:) |
Quote:
cauciucuri am spart in 3 luni 4 seturi...unu pe 15...si 3 pe 17 :)...2 bucsi cardanice !!!si un grup nu ma intereseaza noile motoare...exista o vorba iubiti-va bmw-urile vechi ca altele nu se mai fabrica...am avut seria 3e46 1.8 i..118 cai..consuma 13-14 in oras !!! am avut pisica 1.8 is consuma 11-12 in oras...ambele alergate...exploatate...aglomeratie..etc..asta era consumul sincer..stiu ce zici de consum..si mine ma doare sufletul cand dau 50 de mi p un litru !!! dar nu sunt fan gaz....doamne fereste intra un idiot in fundu masinii...ce fac?????????????? |
Quote:
|
plsx ... ce spuneai tu in posturile anterioare ca ti-ar place un 750i pe gaz, chiar asta mi se pare o blasfemie.Eu nu ii inteleg pe unii cum sa ai un " V " si sa te gandesti la gaz,vorba lui marian nebunu cand cumperi asa ceva nici nu te gandesti la consum.
la un 2.5 nu trebuie sa ii pui gaz. eu ma gandesc in felul urmator. banuiesc cand iti iei o aseamenea masina consumul nu prea conteaza si acum acuma PLSX o sa sara pe mine... "ca voi astia ca aveti "bemveuri" si sunteti smekeri ,cocalari(nu stiu daca am scris corect)si va spargeti in figuri .... etc etc". Eu nu stiu cand ma gandesc la BMW nici nu vreau sa aud de GAZ. Si acuma sa fim sinceri multi care sunt aici pe forum au cam 18-26 de ani,nu exista sa nu fi moment in viata asta in care nu s-a laudat cu masina lui, sa nu fi plecat de la un semafor cu scartz ca sa-l vada blonda care tocmai a trecut pe trecerea de pietoni,sau nu stiu alte faze din astea.Cine nu recunoaste este un parsiv.E normal sa se intample asa,suntem tineri,suntem purtati de val,daca nu acum atunci cand ? |
Da atunci cand iti cumperi 2.5 si nu ai o chifla n burta nu e penibil? ca majoritatea isi cumpara 2.5 "ca sa se dea" , "pentru ca e 2.5" , pt ca "face bordu"... etc etc.
|
Quote:
Cu GPL poti sa mergi prin aglomeratie sau drum mai lung si daca ai chef de fuga se schimba foarte usor pe benzina ! Doar apesi pe buton :D Unii din voi va agitati de parca daca ai gaz nu mai poti merge pe benzina :shock: |
Daca esti tot fan sau pasionat de bmw-uri si vrei sa simti ca traiesti,iti poti lua doua masini, un e36 de oras 318is sau 320i si de "joaca" un 325i sau 328i lejer il poti tine cu numere de bg si il tii de show-uri si weekend ;)
|
Quote:
Bineinteles ca daca ai bani iti poti permite o masina mai noua de toata ziua si E36 le sau E30 ul ca masina de tavaleala. . |
Quote:
Hai sa va arata si cat de prosti is nemti... in momentu asta pe mobile.de sunt 750 de ghemveuri pe GPL din care 4 sunt M-uri 105 au peste 252 de cai...adica motoare de astea mari si "barosane"nu un amarat de 2.5...presupun ca acei 105 propietari is cei mai prosti oameni din lume dupa voi nu?:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning