![]() |
Re: Machetele mele - alex_muresan2009
Foarte frumos ford-ul !
PS: Ce zici te bagi la un battle cu F50-ul ? ca ma bag si eu ... daca da , uploadeaza pozele la sectiunea privata/inscrieri machete , si dupa le pun si eu :) ! |
Foarte frumos F150-ul. Imi place la maxim:D
|
10 Attachment(s)
Inca doua machete pentru azi
AUDI RS4 1/18 MAISTO(multumesc eddycdk) putin modificat:jante aftermarket negre,mocheta,lemn in interior,faruri clare,embleme portbagaj scoase RANGE ROVER SAFARI 1/24 BBURAGO |
Foarte frumos FORD SVT F150, o bijuterie, sa ai grija de el.Felicitari ;)
|
Multumesc frumos....cred ca o sa plece F150-ul la Dragos_h pe un CLS...ramane de vazut
|
Asa frumos nu avea cum sa fie decat de mainile lui Edi...normal:!::!::!:
|
@2010:Si eu sunt de aceeasi parere cu tine....pe ce pune edi mana,iese o bijuterie...
|
Super ultimele prezentari! Pot spune ca cel mai mult pana acum mi-a placut si-mi place F50, o macheta care ai stiut sa o pastrezi si care o vei pastra mult si bine fiind cadou.
La fel si Ford F150 sau Audi rs4 care l-ai achizitionat. Bravo! |
Quote:
P.S:vezi ca te caut pe mess, te astept sa vb ceva urgent:!: |
de acord cu FED o dunga ROSIE subtire discreta ar arata super8)
|
10 Attachment(s)
multumesc de pareri....sper ca in viitorul apropiat sa primeasca si o dunga rosie pe jante...ma voi ocupa de ea cand o sa am putin timp liber....
Pentru astazi inca doua machete...sper sa va placa CHEVROLET CORVETTE C5 1/18 BBURAGO made in italy DODGE VIPER RT10 1/24 BBURAGO made in italy] |
Frumoase Viper si Corvette, imi place ca ai macheta BBurago Italy asa de bine intretinute, bravo :-)
|
Imi place mult Corvette pe culoarea asta si e de apreciat cum a zis si Racer felul in care ai avut grija de ele:!::!::!:
|
multumesc Racer21 si 2010...intotdeauna mi-a placut sa am grija de machetele mele...chiar daca s-a mai intamplat sa se rupa o oglinda sau cate un stergator...
|
CHEVROLET CORVETTE CS 1/18 BBURAGO made in italy : frumusete:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:31. |
- Copyright 2026 4Tuning