![]() |
tips-urile sunt pe la intre 1.5 si 3 milioane (chiar mai mult daca sunt de marca).. iar montrajul/traseul de inox... te duci si intrebi la un atelier... degeaba-ti spun eu preturile de aici ca nu o sa vii pana la oradea sa-ti pui esapament...
|
capace de matiz gasesti pe la daewoo ... sau prin metro ( de akolo sia luat un prieten capace de cielo,deci cred k or avea si de matiz)
oricum...la un magazin de piese daewoo sunt sigur k gasesti capace de matiz :wink: |
Iti trebuie carburator dublu corp. Poti pune si mai multe daca ai bani si nu te intereseaza consumul insa trebuie sa ai grija cu sincronizarea, flansele vezi tu pe unde le faci :wink: Cel mai avantajat ai fi cu un WEBER 2corp si n-ai probleme nici de consum ... o sa te coste cam 100eur dar merita
|
Sau mai bine 4 carburatoare si atunci poate prinde 200 la ora !... si consum de 30 de litri la suta... c'mon... ce rost are sa faci daciile sa zboare ??? Plus ca daca chiar vrei sa faci un tuning de performanta serios la dacie atunci ar cam trebuii schimbate si franele, eventual suspensia... de asemenea nu stiu daca rezista motorul foarte mult.... (totusi vorbim de dacii)... desigur... se poate baga si turbocompresor pe el cu modificarea prealabila a pistoanelor, ce mai urmeaza... NOS ? da si asta obligatoriu... nu e problema ca nu s-ar putea... dar... de ce ai face una ca asta si ai baga bani intr-o dacie... ? mai bine iti cumperi o masina normala si de pretul daciei iti pui un chip, un filtru si o evacuare sport (cu alte cuvinte mai bine bagi pretul unei dacii in tuningul unui opel decat pretul unui opel in tuningul unei dacii :))
|
La frane e simplu trebuie doar sa inlocuiasca puntea spate cu totul cu una de Renault Fuego Turbo si are discuri :) dar faza e ca trebuie schimbat motorul daca vrei sa faci ceva ca din 1300, 1400 cat o avea blocu motor nu soate mai mult de 120cp nici sa mori asta cu turbo, intercooler facute pe comanda sau adaptata turbina de la ceva, 4 carburatoare, axa came cu profile ascutite etc. nu are cum mai mult de atat. si 120cp aproape ca ii are motorul de 1,6 benzia de la renault 115cp si consuma si putin fata de dacia care daca ii faci modificarile mai sus precizate se duce in 20-25. Sa zicem ca o face pana la urma si benzina nu e o problema, II dai 200 si sare tabla dupa ea.. trebuie intarita caroseria si pentru asta pui sudura pe ea odat ce ai pus sudura pe masina ai terminat-o ...
|
Re:
Cp peste cp la Dacie...De franat ce sa mai franezi, ca n-are rost, nu? :lol: :lol: Jbinga, si fie ce-o fi... :lol: :lol:
|
Ca bine mai zice Bogdan_16v vezi semnatura : Power is nothing without control\"
|
btw ..Bestie... aia la pitesti fac evacuari si pt oltcit?! stii cva?!
dk nu,intreabai plz knd te duci akolo... :wink: |
Mai mult ca sigur ca da, dar iti spun maine sigur!
|
1 Attachment(s)
Bestie, am citit si eu topicul siserios ca nu prea vad rostul sa iti bagi banii in Dacie.O toba finala sport si ceva tuning de interior, eventual un cd-player din Metro (chiar sunt bune VDO), spre exemlu Sony, e pe la vreo 5,5 mil(zilele astea am fost in Metro) si cap la schimbator, un volan mai mic, eventual tapitezi scaunele si ce iti mai trece tie prin cap.Da' la motor nu incerca filtre si alte chestii ca se duca draq cat ai clipi.Lasa-l asa cum e si vezi cum suna numa cu toba finala facuta bine.
Si tuning exterior nu are rost sa ii faci la Dacie ca o sa arate a kitch rau de tot.Am mai vazut si eu, ca toata lumea, dacii tunate :lol: :lol: :lol: si arata ca pasta!!! Las-o mai moale si ai putina rabdare,parerea mea! |
Cam trasa de par poza aia.... Ma rog, deci azi, i-am pus un filtru de aer conic, capace, i-am pus folii, si mi-am pus un tips pe toba finala, care oricum e goala deci nu mai are nici o sita.... maine o s-o montez ca a trebuit s-o dau jos sa sudez tipsul de ea, si inca n-am montat-o! Mai am sa-i pun acele \"buze\" pe bari si sa-i iau casetofon... treaba cu casetofonul, e cam naspa ca nu-mi mai da bani sa-mi iau nou, asa ca tre sa gasesc un cas. cu CD \"la baieti\" si boxe probabil ca tot de acolo! Din acelasi motiv nu mi-am mai schimbat nici evacuarea.... Si sper, curand, sa-mi iau bujii d-alea cu 4 electrozi, si sa-mi pun si GPL pe ea.... ca, e naspa cu benzina, am auzit ca iar s-a scumpit... :x
|
Nu s-a scumpit benzina (inca), m-am mai linistit! :D Am terminat momentat ce vroiam sa-i pun la masina! Sper sa fac rost de un aparat sa-i fac poze sa o vedeti! 8)
|
offtopic.. e trucata poza - e pusa la tuning pe calculator pe un site (nu cotneaza care)
Bestie, ti-au dat aia omologare cand ti-au pus folia? |
1 Attachment(s)
tuning pe dacie...
|
in legatura cu tuningul pe dacie eu sustin pe toata lumea care vrea sa faca asa ceva... cu conditia sa iasa ceva ok nu tiganii...
- folia: daca nu e omologata ai toate sansele sa te ia politia la suturi; da bine dar n-are sens sa te iei in gura cu politia ca pana la urma tot ei au dreptate; - evacuarea si filtrul de aer: daca motorul nu e preparat ajuta doar la sound misto... in rest 0; filtrul nu trebuie sa fie neaparat K&N sau stiu eu ce marca costisitoare... poate sa fie si un Simota de 1.5mil lei... el trebuie imbibat cu ulei special pentru filtre de aer si curatat (spalat cu solutie speciala) pe la 5-6000km; daca-l infigi doar asa poti fi sigur ca tot praful iti intra motor; daca vrei sa circuli fara filtru iti sugerez s-o faci iarna... - pentru putere mai mare fara costuri foarte mari: axa, chiulasa rectificata si carb dublu (sau doua duble); consumul va creste cu ceva (10-12%) dar iti garantez ca masina-ti va fi diferita fata de ce-a fost; - franare: iei de pe R18 ventilatele pe fata cu tot ansamblul, iar pe spate asa cum ti s-a mai sugerat de R Fuego daca gasesti...si neaparat sa-ti intaresti amortizoarele ca daca nu poti pierde controlul masinii relativ usor din cauza ca berlinele sunt cam barci mai ales daca au si ceva vechime. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
- Copyright 2026 4Tuning