![]() |
Re: E36 - GFA
Quote:
|
Quote:
|
Le schimb le schimb dale incolo ca is bune de fier vechi....ce sa-i faci...ata ete.
|
1 Attachment(s)
Cam pe aici as vrea sa bata ideea mealegata de masina.....culoarea am deciso dar acuma cine stie cum va iesi
|
sincer ... mai merge lasata si .. alte jante n`ai gasit ?
|
Quote:
|
Quote:
Iar legat de jante astea mi-au venit in cap pe moment ;)) eu zic ca da bine...sau daca nu o pereche...negre |
Quote:
|
Sunt N poze cu E36 de unde te potzi documenta si potzi vedea niste jante frumoase ... acuma tu stii cel mai bine... Te asteptam cu pozele de la bord.
|
7 Attachment(s)
Ceva poze cu masina si cu "ala micu de 1.6" :drunk:
Pozele de la bord.... nu reusesc nicicum sa fac ceva clar noaptea m-am tot chinuit de numa dar nu imi iasa cum vreau...oricum mai incerc,iar in principiu lumina e un albastru mai deschis. Mie imi plac...8) Pana si lumina de la mp3 player am setat-o sa bata acelasi albastru :oops: Si pe aceasta cale multumesc si lui florin-NFS care a stat intr-o noapte sa puna plasma! Vin cu berea sau cu ce bei tu....:D |
Da bine cu ceasurile alea. Felicitari.
|
Quote:
|
Ai si tu un pic de dreptate pe acolo dar ... aj opta ptr kit M .. :)) apropo ... imi place foarte mult interiorul tau,crem frumos :D De ce nu ii faci narile negre ? Da mai bine
|
Da e ok si kit de m dar totusi....nu prea cred. Mi s-a imprimat mult ideea asta de stock dar un stock+. Grila am sa o schimb dar mai incolo. Nu mi-e aia principalu acum. Momentam am alte avioane....:D
|
da-mi si mie unu ... si asa trebuie sa plec pana la Timisoara. :)))))
Scz ptr off. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:50. |
- Copyright 2026 4Tuning