![]() |
Re: dacia 1300
Pacat ca e crem din cate stie eu R12 Gordini sunt doar albe cu dungi albastre si albastre cu dungi albe, corectati-ma daca gresesc, oricum in rest imi place foarte mult, cum ziceau si restul ramai pe aspect clasic, duce cea mai bine la o masina de varsta ei, a avut un coleg o dacie din 73 tinuta in garaj stare perfecta, putini km, a avut nevoie de bani si a vandut-o, foarte mare pacat dar asta este, oricum ce vroiam sa zic este ca arata ca-n prima zi cand a iesit din fabrica si era superba, pacat ca nu am apucat sa fac poze.
|
imi explica cineva aici cum micshorez o suspensie pe dacie 1300 sau deschid un nou thread?
|
tai niste spire din arc.
|
arcuri de nova pe fata si pe spate cele de fata taiate 2 spire am auzit ca ar merge, nu stiu daca se poate de nova si pe spate.amortizoarele intarite, pt asta vorbeste cu baietii de aici. daca mai sunt si alte solutii in afara de astea pt a cobora masina ziceti va rog ca sunt si eu foarte interesat de asta. va rog sa evitasti raspunsurile gen suspensie sport (asa ceva nai de unde).
|
keep it gordini style
|
succes la modifikt, ai putea totusi sa umbli un pik p la motor, sa o faci un pik mai nervoasa si a exterior....gordi si poate o sapcutza pt luneta;)
|
Sal ... spune`mi te rog cum ai lasato asa jos ... ce i`ai facut ? ca arata belea rau ...
|
tot asta vreau si eu sa shtiu
CUM AI COBORAT GARDA LA SOL???? |
tot asta vreau si eu sa shtiu
CUM AI COBORAT GARDA LA SOL???? |
Arcuri de nova spate, pe fata. Pe spate arcurile de fata, taiate, daca nu gasiti alta varianta. Sau arcuri facute pe comanda. Amortizoare tari (va pot ajuta eu) Bare antiruliu groase.
|
Quote:
|
sorry ca nu am raspuns dar am fost plecat la mare distanta...MII DE MULTUMIRI pt aprecieri !!!!
cum a zis si robert pe fata arcuri de nova spate iar pe spate le taiati pana va place cum sta :) parerea mea e ca trebuie adusa la nivel cu fata adica sa nu stea mai ridicata de spate... bafta...mai asteptam low rideri :D |
Finutza masina...sa ai grija de ea!;)
Cum s-a comportat la drum lung? :rolleyes2 cu noile modificari? |
jante + o vopsea albastra cu stiker gordini si o sa fie criminala (nu ca nu ar fi :D)
|
mie unu imi place stilul gordi dar nu imi plac stikerele alea gordi.
P.S. vezi poate gasesti o masca mai intedesanta si fara semne p ea. Eu zic k ar arata bine |
| All times are GMT +2. The time now is 15:51. |
- Copyright 2026 4Tuning