![]() |
Re:
Quote:
|
nu stiu daca ai facut bine ca ai pus poza asta aici
stiu, multi am vazut motorul, si pe e34 si montat pe masina lui dar .... consider ca el e singurul in masura sa puna daca vrea poze cu masina si motorul lui |
renasterea TXA-ului? 8)
banuiam asta cand am vazut la bazar ca vinde proprietarul totul de pe un M5 E34 in afara de motor si cutie |
nu inteleg de ce l-ar deranja pe proprietar sa-si vada masina pe care o foloseste pe strada, deci o poate vedea oricine.
dak nu stiu eu ceva, imi cer scuze, dar pe mine nu m-ar deranja sa vad masina la care am muncit laudata pe forum, cu tot cu poze |
Motoru este pus pe masina ; am fost acolo cand l-au aruncat pe masina si cand i sa u facut suporti motoru este impecabil. are ceara din fabrica pe el !
|
deja i-a facut suportii? cand l-am vazut statea pe punte
|
ce inseamna mpover ala ce scrie acolo ?
|
pai cred ca e M = Marius
si power .... :? nu stiu exact |
Re:
Quote:
:yes: :peace: :peace: |
Re:
Quote:
eu banuiesc asa ca ar fi ceva in legatura cu \"richi e poveri\", sau \"albano si romina pover\" :twisted: :twisted: |
Sunt curios daca TXA cu noul motor de M5, va bate WRC-ul.
|
Re:
Quote:
|
pai WRC parca avea motor de M5 E39 deci logic ar fi sa il bata pe TXA.
o cursa echilibrata ar fi TXA vs YFR (pisica decapotabila cu acelasi motor, M5 E34) |
POZE TXA IN LUCRU INCA
12 Attachment(s)
VA SALUT DOMNILOR
|
PENTRU DOMNUL \"MUTZU\"TU AI SPUS BINE CE AI SPUS ADICA O SA-MI CITEASCA NUMARUL DE INMATRICULARE,SI CEL MAI BINE AR FI FOST SA ASTEPTI SA VEZI REZULTATUL SI DUPA ACEEA SA VORBESTI,NU O FAC ALTII CARE SUNT MAI INDREPTATITI SI O FACI TU CARE NICI NU STIU CINE ESTI?SI MAI BINE AR FI SA VORBESTI CU WRC-UL SA TE LASE SA STAI LA EL IN MASINA SI SA FILMEZI CAND O SA SE DEA CU MINE CA SA IMI VEDE-TI AMANDOI NUMARUL,MAI VB.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning