Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Sondaj - ajutam soferii in trafic? (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/19781-sondaj-ajutam-soferii-trafic.html)

bluey 13-07-06 10:18

Re: Sondaj - ajutam soferii in trafic?

Quote:

Originally Posted by juana_man
sincer eu nu m-as opri numai pt accident dar dak e vb de 4tuning m-as opri pt k poate dau de cineva dp forum si.....ne mai cunoastem :D:D:D:D sau poate e vreo domnisoara draguta in pana :D

facem ce facem si tot la femei ajungem :)

juana_man 13-07-06 10:26

:D
acuma sincer, cine n-ar da o mana de ajutor pt o gagik draguta cu sticker 4tuning p masina :D:D:D

bluey 13-07-06 11:01

Quote:

Originally Posted by juana_man
acuma sincer, cine n-ar da o mana de ajutor pt o gagik draguta cu sticker 4tuning p masina :D:D:D

Combinatia fatala ....

GRIGO 17-07-06 18:34

desigur ca as ajuta ....evident cum se poate ........

valib 23-07-06 18:28

hai mai...
consider ca cei care se abtin nu ar ajuta lumea...

VOTATI!!!

Bigu 23-07-06 22:18

eu am votat ca nu ajut! pt ca eu am fost o data implicat intr-un accident si faceam semne disperate pe strada sa opreasca cineva sa ma ajute cu un telefon macar , dar nimeni. nu era de ajuns ca era seara si ploua cu galeata . toti care treceau se uitau la mine ca la masini straine.....
in caz de pericol sau alti factori, eu ajut pe oricine! cu si fara stiker!

ESPinoza 24-07-06 16:39

Quote:

Originally Posted by Bigu
eu am votat ca nu ajut! pt ca eu am fost o data implicat intr-un accident si faceam semne disperate pe strada sa opreasca cineva sa ma ajute cu un telefon macar , dar nimeni. nu era de ajuns ca era seara si ploua cu galeata . toti care treceau se uitau la mine ca la masini straine.....

probabil pt ca ploua nu s`a bagat nimeni.. eu iarna trecuta intr`o curba am iesit putin de pe carosabil si am ramas suspendat si am ramas uimit catzi oameni au oprit si m`au ajutat sa o scot de acolo sincer

GRIGO 24-07-06 21:01

Quote:

Originally Posted by Bigu

da dar pe cei cu stiker ...ii ajutzi mai cu placere ...nuh?

Bigu 24-07-06 21:32

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2
da dar pe cei cu stiker ...ii ajutzi mai cu placere ...nuh?

daca citesti atent am zis CU SI FARA . cre ca am fost destul de explicit! ;)

GRIGO 24-07-06 21:33

am inteles frate asta ..dar am zis ca cei cu stiker .....ii ajutzi mai cu placere .....dai mai din suflet :))

Bigu 25-07-06 08:12

:)) pt cei cu stiker le-as da masina mea :))

WhiteRaven 22-10-06 16:30

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 481019)

cu sau fara sticker... gagica sau nu, daca e ceva grav opresc. In cazul in care omul isi schimba roata pt pana, nu cred ca e nevoie :))

pheerya 14-05-07 22:57

eu ajut in limita posibilitatilor...asta a inclus si impins la masina(altuia) cand barbatii stateau si se uitau...ajut si ca pieton si ca sofer...daca nu ajuti nici nu esti ajutat

giubau_v8 15-05-07 01:21

depinde pe cine trebuie sa ajuti...sunt unii pe marginea drumului...foarte agitati...cred ca au facut si actorie...mai ca i-ai crede ca au probleme cu masina...eu daca trec mai tot timpu pe acolo ii cunosc, i-am citit :D....sunt intr-un sat pe langa bucuresti pe e 85...daca fac pana in satu ala mai bine merg cu ea asa pana in urmatoru decat sa ma opresc acolo...sunt fel si fel de oameni..aveti grija pe cine ajutati ;)
din cand in cand schimba masinile ;)

CT-07-APV 15-05-07 01:23

Te referi la Barbulesti? :)

All times are GMT +2. The time now is 11:00.

- Copyright 2026 4Tuning