Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   ce as face intr-o situatie ca asta? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/197786-situatie.html)

raduku009 09-07-10 00:28

Re: ce as face intr-o situatie ca asta?

ok oameni buni, multumesc de sfarturi (aici se poate da +1 la respect, eu sunt obisnuit cu alte forumuri si daca se poate cum dau +1?) :D

Cozmescu-Alin 09-07-10 00:39

Uite aicea de la unu de varsta ta un sfat buuuun de tot.In ziua de azi fetele cu capu pe umeri si care se respecta umpic pe sine nu pun botu la boss de boss da nici la Romeo si Julieta.O inviti frumos la un suc,la o plimbare,la o prajitura(intotdeauna merge prajitura:lol:) dar nu prin intermediul prietenilor,cunostintelor etc.pur si simplu o inviti.Dupa te imbraci cat mai comod si placut vizual,si o iei frumos la pas cu ea.Atunci incepi sa discuti toate nimicurile posibile pentru a omora 2 ore de mers pe jos.Mare grija,in acest timp nu iti trada sentimentele pentru ea,ca daca te vede ca esti disperat ai puso.O fata cat timp te doreste e numai a ta,cand stie ca poate sa faca orice din tine deja cauta altceva.Asa.... dupa 2 ore de plimbat, sigur i se face sete/foame.Si atunci o duci undeva ,unde stati jos si puteti bea/manca ceva.Nu shaorma in picioare,nu Mc.Donald's,oriunde altundeva:o terasa,o cofetarie.

La finalul serii nu spui:sti ceva? Te iubesc. Ca nu merge deloc treaba,o sa se sperie si o sa fuga de tine mai mult decat a zis mustang ca fuge inainte:lol:.
Cand da sa plece o saruti usor pe buze,USOR ,scopu nu e sa iti dai diploma la stomatologie-carii in spatele maselelor inferioare,ci doar sa ii atingi buzele.Si atat ai pupat-o.Acum ori te alegi cu o palma,ori cu un telefon a doua/a treia zi:"Mai iesim ?"

Mult Noroc.

raduku009 09-07-10 00:52

asta e un sfat foarte bun, ma bucur ca ai scris atat pt mine, dar cand era pe aici ea statea NUMAI cu prietenele ei, eu daca reusesc sa o scot in oras, si cand ne intoarcem n-as vrea sa ne vada ca am venit impreuna... ar rade sau stiu si eu parca as vrea sa nu stie ca "suntem impreuna"etc........

Cozmescu-Alin 09-07-10 00:58

ar rade,te-ar fugarii cu cutite,ar...bla bla bla fi serios nimeni nu o sa rada daca iesi cu fata,o sa rada daca te apuci de declaratii de la prima intalnire atunci da,ai mari sanse sa inceapa sa rada.Insa daca fata asta e atat de minunata merita sa rada foanfele alea:lol: Lasa asa. Si daca rad,te duci frumos la ele si porti o discutie civilizata pe tema "fizica cuantica" pe subiectu"vezi-ti de treaba ta mai tuto"
Iar daca iti e rusine de baeti sau ceva,inventeaza pentru dumnezeu:lol: chiar daca tu doar ti-ai atins buzele cu ea,lor spune-le ca a fost cel mai tare sarut... daca va-ati tinut de mana in parc lor spunele ca ati stat o ora imbratisati.Iar daca merge treaba o sa ajungi sa faci mult mai mult.Daca nu merge:"Nu a fost de nasu meu mah:-j" si ai terminat cu smecheria.

raduku009 09-07-10 01:07

emin3m multumesc pt sfat si pt toti 8) am sa vad cum merge treaba daca va veni pe aci ... pana atunci :cry: dor de ea.

Cozmescu-Alin 09-07-10 01:17

Quote:

Originally Posted by raduku009 (Post 3504102)
emin3m multumesc pt sfat si pt toti 8) am sa vad cum merge treaba daca va veni pe aci ... pana atunci :cry: dor de ea.

eeeee mai baiatule,dor de ea pe draq. Ai 17 ani pentru dumnezeu.Daca vine e foarte bine,pui in aplicare sfaturile tuturor daca nu vine tot pune in aplicare sfaturile dar cu alta. Nu "dor de ea" ca ea sunt 100% convins ca nu iti duce doru acolo unde este.Distreazate,iesi cu alte fete,fi la fel de natural cu prietenii tai,mai citeste o carte,un film bun.
Lasa doru de ea,and practice practice practice.:D:D:D

Japo 09-07-10 08:35

Salutare. In primu rand habar nu ai ce gen de fata este... iti place fizic vad, dute si tu acolo langa fete, baga o conversatie, o gluma, o maslina... vb si tu cu ea... poate nu e genu tau si suferi aiurea... sa o cunosti mai intai, vezi ce ii place, ce nu...

strada 09-07-10 08:48

Cum ti-a spus si eminem lasa mai usor dorul pentru ea.Si cel mai indica ar fi sa nu ajungi la ea prin intermediul prietenelor.Chiar daca esti timid vezi tu cum faci sa ramaneti doar voi doi(dragostea cere sacrificii)..si..cerei numarul de telefon una e cand il ceri tu alta e cand ii spui ca il ai de la o prietena.........Si inca ceva incearca sa o cunosti,sa o descoperi tu nu asculta la ce iese din gura prietenilor.Mult Noroc.;)

Alex4u 09-07-10 11:37

iti e dor de asta ...:lol: dar ia sa ii dai lu una la babachoaca sa vezi atunci dor ce o sa ai :lol:

Eugen01m 09-07-10 12:37

@Emin3m a vorbit foarte frumos si de actualitate 8). Un sarut discret e de multe ori cu succes , nu o speria , nu te infige , sa stie cat de cat ce vrei sa faci cand te indrepti spre ea . Nu te vei alege cu o palma , se va retrage singura si tu atunci nu tre sa te simti vinovat in niciun fel , era o fata nu un baiat :lol: . E normal sa iti ramana ceva in minte despre o fata , mai ales ca pe tine te-a fascinat cum arata , dar nu iti este dor de ea ;) .

ionut_cluj 11-07-10 06:39

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 3502115)
daca te duci si ii spui ca te-ai atasat de ea o sa zica ca esti bolnav..te duci frumos ..imbracat in rapper..cu 2-3 lantzuri de gat...iei 3-4 mil la tn incepi sa arunci in stanga si in dreapta cu banii..apoi il pui pe un prieten de-al tau sa te sune si vb despre afaceri, bani , masini , gabori etc de fata cu ea sa pari interesant si la final ii zici baby, trb sa iti marturisesc ceva...cand sunt in preajma ta parca numai sunt eu...cred ca m-am indragostit..ai niste ochi minunati..etc:lol: si gata e a ta

Ca fost rapper tin sa protestez vehement! Niciodata n-am avut 4 milioane la un loc in adolescenta:D

Sindrom 11-07-10 12:24

Da o poza cu ea nu ne arati????

raduku009 11-07-10 18:05

da n-am poze cu ea

MM11AJJ 11-07-10 20:16

Iti spun cum faceam eu la 17 ani ca tot asa sunt si eu ca tine timid :D ,trageam o dusca de vodka si eu eram seful:twisted::twisted:

Mustang 11-07-10 23:14

Quote:

Originally Posted by MM11AJJ (Post 3510674)
Iti spun cum faceam eu la 17 ani ca tot asa sunt si eu ca tine timid :D ,trageam o dusca de vodka si eu eram seful:twisted::twisted:

Bun sfat... n-am ce zice. :lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 01:14.

- Copyright 2026 4Tuning