![]() |
Re: METIN 2
chiar asa a ajuns lumea? sa dea bani pe obiecte virtuale? oau :shock::shock: pt mine nebunia s-a terminat la lvl 70, nu mai aveam timp sa ma joc si dura ft mult un lvl up
|
Quote:
Salut , ce nume ai pe joc ? joci tot pe taurus? in sfarsit am facut si eu 15k pv :)) bafta |
Quote:
|
Eu am lasat RO-ul din cauza ca eram razboinic pe mental si nu-mi mai placea (dupa ce am spart cateva rib-uri cand am vrut sa le fac +2 mi s-a luat). M-am mutat pe candylongju, unde sunt razboinic pe corp, nick 22VIN, lvl 92. Am P pe vartej, incizie, aura, zdruncinare; pe mine am otel negru +8 (trebuie s-o fac epica dar imi tot esueaza la +9), arma de 92 +9 (se cheama uccidi drago blu pe server) si multe altele. Pe serverul asta mai simt si eu ca joc, pe RO e multa pierdere de timp daca nu bagi bani...
|
Eu m-am apucat de privat , mai exact de GX.
Level 69 Otel+6 , 1,5k pv , pietre +4 Partizan +6 , pietre +4 3x Magnetica+6 6x Nimfa +6 :lol: Scut Leu +7 , Imun Papuci 2k pv Colier 2k pv Coif +9 .. Se face level f repede , insa itemele sunt foarte greu de upgradat.. Perlele costa asa : Perla alba 100kk , albastra 90kk , visinie 70kk .. mai si esueaza ( de cele mai multe ori .. mi-a esuat leul de 3 sau 4 ori la +9 , 5 ori +8 .. ) |
Mi se pare prea usor ....nu are farmec....nu te mai bucuri lafel de mult cand iti reuseste ceva..... parca nu are acel ceva .... toti sunt buni pe privat ....
Adevarata lupta se vede pe free...care stie sa faca bani ...care se descurca mai bine ... se pune valoare mai mare pe un item reusit , pe un G sau pe un P .... e doar parerea mea si atat... Numai bine! |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Asta sunt eu (demonstratie de valoare de atac cu vartej) |
Quote:
Va salut, VAND CONT DE NINJA PE LAME de lvl 70 - . mai exact contul descris mai sus. Pe acelasi cont mai ese un caracter de lvl 68 (war pe aura) Acum joc pe un nou cont SURA ARME - lvl 78 m10 tais vrajit m10 protectie m9 vartej m8 lovitura deget 6 pct teama 1 pct risipire |
Quote:
Ma gasesti seara pe "InTense" . |
Quote:
Deci acum esti in DeatLegion.... sunteti buni ....mi-ai sarit in ochi cand erai la war cu ai mei. TheClan .... Nu aveam inel sa vorbesc.... "InTense" ce e? chat ceva? nu umblu pe acolo Dece vinzi Ninja? Niciodata nu mi-a placut sura pe tais.....zilele trecute bateam la unu de lvl 62 de l-am facut de ras ....si avea M-uri maricele ....eu lvl 55... Sunt buni pe monstri . Apropos...cu cat dai contu? :D |
Quote:
nu mai sunt in deathlegion . .. sunt in BlackAngels la Lancelot77 InTense este sura pe arme iti garantez ca din 2 skiluri te dau peste dap :)) acum am m10 m10 m9 m9 - - in cateva zile 4 g uri :> deci vand asa : cont de war (fata) de lvl 71 si ninja pe lama lvl 70 - m uri bune - f bine construit AMBELE 150 de euro 0728750048 |
Quote:
cine e interesat putem negocia . . .0728750048 bafta |
1 Attachment(s)
Update: sunt lvl 96 acum, am facut P pe toate competentele, dupa cum se vede si in poza am pus pe mine o armura epica +4 (my love, cu eschivei +7 pe ea se dau multe miss-uri in mine :D - niste noobi au sarit ca prostii ca am hack de stun...), vad ca mi-a disparut scutul (aveam un tigru +9), asta e, facem rost de altul...
21100 PV, 635 aparare dar fara scut, cu scut am cam 800. Deocamdata imi cam dau de furca indivizii care se vad in poza, cu 2-3 grupe ma descurc, dar cu mai multi am pus-o :lol: (au PV mic dar damage mare si foarte foarte rapid, pentru cine nu-i stie). S-o zice ca pe MetinRO e jocul mai greu si mai adevarat, dar pe mine m-a exasperat, prea multe iteme puse numai la shop online, prea greu se creste uneori. Aici se simte jocul mai calumea, abia de la lvl 70-80 in sus e Metinul frumos. In CandyLongJu gasesti tot felul de iteme interesante la shop, printre care si masca emotiei, artificii, pietre +4, bless, mantii de curaj (care sunt moca), poti sa schimbi si regatul (o data pe saptamana sau ceva de genul), poti sa schimbi si sexul personajului etc Pestii se gasesc la un shop special, deci perlele nu-s o mare problema, bani sa ai. Pentru crescut iteme, pana la +6 este succes 100%, dar de la +6 in sus cam esueaza. Plus ca desi sunt destui romani pe server, nu se intampla ca pe RO unde nu puteai sa te cresti din cauza ca venea cate un noob sa dea si el in monstrii tai. |
care ma creste si pe mn am lvl 22 caract razboinic server lupus regat albastru
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning