![]() |
Re: Aplicare folii auto LLUMAR (SUA)-certificate RAR,garantie 5ANI
PROMOTIE PENTRU MEMBRII 4 TUNING : Suna pentru o programare la aplicare de folie auto autorizata si primesti la alegere, un tratament de curatare a instalatiei de AC sau aplicare folie de protectie pe faruri!
Telefon: 0726 728 218 Persoana contact:George Oprea Expert Detailing - Sales Representatives |
Re: [Oferta]Aplicare folii auto LLUMAR (SUA)-certificate RAR,garantie 5ANI
3 Attachment(s)
Iata imagini cu alte 2 masini pe care am fost solicitati sa aplicam folie solara autorizata.
|
Foarte interesant arata BMW-ul! SI eu am tot un seria 3 si ma gandeam sa va fac o vizita saptamana asta. Mai ales k zilele trecute a trecut un prieten pe la voi cu un Audi A4 si a fost super multumit de lucrare.Si el , si eu cand am vazut-o!
Cel mai probabil o sa sun vineri pentru o programare pentru sambata daca s-ar putea la centrul din Crangasi( ca este chiar langa mine). |
2fast4y0u =))
Ma intereseaza pt 3 masini: 1) A6 penultimul model - geamuri spate+luneta 2) Mazda 6 - toata masina 3) Bmw Serie 1 - geamuri spate+luneta Astept niste preturi. Nu vin cu toate 3 odata ca sa-mi faci vreo reducere. |
Quote:
2) 680 RON 3) 480 RON Daca ai veni cu toate 3 odata ai reducere 30% la ultima masina! |
Si foliile sunt ca pe Bmw nu?
|
Quote:
Da-mi un telefon mai bine pentru a discuta mai pe larg si asupra reducerii daca esti hotarat sa vii. |
Cat costa antiefractie complet la un Forester?
|
Quote:
|
Ok,nu ma intereseaza sa fie cromatice dar cu parbrizul cum este? Nu se pune si pe parbriz?
|
Pe parbriz nu se aplica nicaieri in lume folie,indiferent de tipul acesteia.Iar,parbrizul,spre deosebire de geamurile laterale,oricum este mai rezistent,avand o alta compozitie!
Iti pot face si acum programarea la oricare din centrele noastre in oricare zi doresti [de luni pana sambata intre orele 8:30 - 17:00] .Daca nu, te rog sa ma suni cu o zi inainte la numarul de telefon de mai jos pentru a o stabili . |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Toyota LandCruiser:
Serviciu complet de detailing si aplicare de folii solare |
1 Attachment(s)
Plus BMW pisica, tot cu folii solare autorizate de la Expert Detailing, fumuriu foarte inchis. Noaptea se vede bine prin ele, din interior.
|
pt o calibra??? toate geamurile....c bani?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning