![]() |
Re: BMW 335d BI-TURBO vs ... ???
Quote:
nu mai stiu care mi-a zis cu caii ca m-am dat cu 5-6 leonuri, probabil am confundat scuzele mele ... oricum daca tie ti-ar fi zis unu dupa ce il faci ca are 350 de cai de ex ..si apoi auzi ca are 270 de cai nu e penal ? asta am zis |
Quote:
Cum era stock daca presedintele de la voi sustinea ca ai soft? |
Quote:
Deci acum 2 sapt cand m-am dat cu toba si cu ibiza era stock, se credea a avea soft pt ca tragea f.bine masina pt caii ei dar cand am fost acum 1 sapt la rabbane masina nu avea soft si mi-am facut. Am luat-o de undeva de unde trebuia sa aibe soft si o fi fost scos ulterior.... Asta e faza |
ce ai mai modificat la masina ca sunt chiar curios ce poti face la un 335d pe langa soft si remove DPF?
|
Quote:
|
Quote:
Hehe :P ... de 1.8td :P .. Pai ce am modificat e softu, intercooler mare racing, injectoare mai mari, presiune marita in turbo, scos dpf , evacuare cap coada schimbata, serpisori, pompa de motorina marit debitul ....cam asta am facut eu, mai sunt multe iti dai seama |
bravo bravo ... La cate ai schimb ai peste 400cp , te astept la Alexeni daca suntem in in grupa!La cine faci masina ? Ca lucreaza super repede ... Si daca mai si provoci ... Asta inseamna ca si bine! De la 280 cp la 400 cp e ceva eu ma chinui de 4 ani si nu am ajuns!
Calibra tu nu ai masina facut? :))) poate poate! |
Quote:
|
Ricardinho, ai pm !
|
Quote:
|
RICARDINHO...stai cumva pe langa kiki?
|
Quote:
|
Quote:
Ce zice cutia la 200 Nm in plus ? |
scuze ca sunt offtopic si eu , dar as dori si eu o fisa dyno daca se poate si nu pentru ca nu cred ca valorile sunt reale [ sunt convins ca e posibil pe motorul 3.0 biturbo ] ci vreau sa vad linia de cuplu si putere ! si cum a mai lansat colegul o intrebare ! cum se descurca cutia la 780 de nm? eu stiam ca suporta un maxim de 700 , mergi la risc sau ai facut modificari si pe la cutie? cu stima !
Bogdan MB , eu stiu ca in anglia exista 535d cu 390 de cai dar cuplul motor limitat tot la 700 de nm din cauza cutiei , si valorile pot fi chiar foarte reale ! din ce stiu eu motorul putea fi dus la 400+ si 800 de NM aprox , dar atat puterea cat si cuplul au fost limitate din cauza cutiei de viteze care ar avea o limita de 700 nm si 400 de cai , acum poate ma insel , daca poate cineva sa vina cu detalii il rog sa mi dea si mie un pm , pentru ca sunt si eu interesat ! PS : Poti sa mi spui unde ai facut tu rost de serpisori pentru 3.0 biturbo , ca si eu caut sa mi inlocuiesc galeria cu ceva de inox , dar momentan nu am gasit nimic ! e facut custom? daca da imi poti da un pret pe pm ! multumesc |
De aceea am intrebat si eu , peste 700Nm cutia stock nu prea mai are multe zile mai ales la plecari dure.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning