![]() |
Eliza: de mers, se va merge, dar nu se stie cati oameni/cate masini.
Saptamana viitoare ne vedem undeva sa stabilim. |
Eu merg sigur, numai sa-mi spunetzi daca se mai tzine cursa. Am auzit un zvon cum ca nu au autorizatzie sau ceva de genu` asta... Astept un raspuns autorizat cat mai repede
|
1 Attachment(s)
Fratilor, lasati zvonerii si raspandacii...
Cursa se tine, la fel si celelalte evenimente...cred ca e a mia oara cand spun lucrul asta... |
Deci... se tine cursa.
Amadeus: lasa-mi si mie numarul tau pe messenger sau intr-un mesaj privat, ca sa tinem legatura. |
Se inscrie cineva la Ploiesti din Craiova? Sau doar mergeti sa vedeti?
|
Alex frate.. sal, in primul rand.. scoate-tzi ma licuricii de pe capota.. ii sta najpa cu ei ON .. pe bune.. :) si n-o spun cu rautate..
|
Am avut de luat niste ex si nu am mai avut tmp de masina.Dar acum am si o sa le tai lumina si o sa ma apuc iar de modificari..:).Eu am luat alea pt ca stropesc f bine ,pe 2 cai...Pe bune ,se inscrie cineva din Craiova?
Drumul pina la Ploiesti si return e pe la 600+ce faci prin oras...Daca ye mai si intreci,e jale...Se consuma cam 1 l la liniuta... |
Ma inscriu eu, dar am o mica problema. Imi trebuie o platforma cine se ofera? multzam anticipat..... YM: roby29
|
Dupa cum s-a spus, pana acum, Robi se inscrie.
Am inteles ca drumul poate fi undeva la 500 km dus-intors. Cecilia spunea ca undeva la km 79, Pitesti-Bucuresti, se iese de pe autostrada si sunt cam 250 km (Craiova - Ploiesti). PS: Bossu' - lasa-l pe Alex, cu ledurile in stropitoare. Sa vezi Supra cu asa ceva. Am vazut-o aseara :evil: |
Re:
Quote:
oricum...veniti kat mai multi!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Abia astept sa vad surpriza de 250 cai ;) ;) ;) si sa va vad iar pe toti :P |
io merg si ma si inscriu. pana la ploiesti sunt aprox 250 km. luati-va voi benzina pt 550 - 600 km ca sa nu ramaneti la intoarcere pe la metro.sau mai departe. :) am fost in primavara la ploiesti (cv - pitesti - gaesti - targoviste - ploiesti) si erau vreo 3 portiuni de 2-5 km in care gropile erau la ele acasa ( intre gaesti si targoviste si la iesirea din targoviste) . daca mergi mai incet, ai si timp si cum sa eviti gropile.
in alta ordine de idei, care merge la ploiesti ne vedem sambata dimineata la ora 4:20 la OMV din Calea Bucuresti( SUCPI ), la fara 20 sa plecam. Al3xius, Addict - baiatu de care v-am zis nu mai poate sa vina (treburi la servici) e trimis in alta localitate. asa ca pica faza cu pricina. sorry, dar precis se mai gasesc locuri pe la altii. |
Re:
Quote:
multimim oricum ! ...se pare ca locuri sunt si inca multe...in cazul meu au intervenit cateva chestii si nu stiu sigur daca merg...oricum voi fi acolo sambata dimineata sa va urez drum bun(in cazul in care nu merg)! ...multumim inca odata ! :wink: apropo :) bafta ca am inteles ca te bagi si tu ! :wink: |
Bubu: e prea devreme la 4. Noi vom pleca mai tarziu, undeva in jurul orei 6. Cursa va incepe la 11.
Probabil ca participantii e mai bine sa plece mai devreme... |
1 Attachment(s)
Cursa va incepe la 11, dar calificarile incep la 9.00...
Daca vrei sa participi la cursa trebuie sa faci si mansa de calificare...deci trebuie sa ajungeti pana in ora 11... |
am zis 4 si ceva ca sa plecam la 5. cum vreti. daca ploua si trebuie sa mergem mai incet ? poate mai oprim o data de 2 ori se mai duc inca 20 min pana se pune caravana in miscare. la ora 9 imi propusesem si eu sa ajung si la ce viteza stiu ca merg la drum (70 - 90 km/h) 4 ore de mers sunt suficiente. mai bine ajung mai devreme decat sa nu ma mai pot inscrie etc. mai vb.
mai intru vineri seara sa vad si varianta voastra de plecare (sa scrieti ora si locul de plecare). ideea e ca nu vreau sa alerg pe drum. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning