Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My Super Nova (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/19729-my-super-nova.html)

danutSZY 12-07-06 16:04

Re: My Super Nova

HUSE PE SCAUNE,VOLAN SPORT,FILTRU SPORT CA NU E MAI MULT DE 700000(merge si ala din oboare ca asa am eu),UN ELERON FRUMOS SI DISCRET,JANTE SAU CAPACE MAI FRUMOASE(daca stai mai subtire cu portofelu),VOPSESTE SPOILERELE IN CULOAREA MASINI,O PERLUNGIRE LA ELE SAU INLOCUIESTELE CU ALTE MODELE DIN FIBRA CA SE GASESC LA TOT COLTUL,O PRIZA PE CAPOTA........etc......!!!!!!!!!!!!!.............. ..AI SA GASESTI MULTE IDEEI DOAR TRE SA CAUTI PE SITE.......BAFTA!!!!!!

danutSZY 12-07-06 16:15

Quote:

Originally Posted by crm0412
ee, pai eu as avea niste idei, numai pt ideile mele mi-ar trebui 10.000 de euro, eu nu am atatia bani, si daca as avea, as schimba masina :D, ma gandeam sa vopsesc usile din interior ca arata naspa. Numai nu stiu cu ce vopsea, ca sa nu se decojeasca, ca am mai vazut la altii ca si-au vopsit si dupa un timp a inceput sa se decojeasca

INTAI DE TOATE DA FETELE DE USI JOS,SPALA-LE BINE, DEGRESEAZA-LE CU ALCOOL TEHNIC(doar in cazul ca daca sunt de plastic,ca din plus nu merge ideea care am sa ti-o scriu)MATUIESTE TOATA SUPRAFATA CU UN SMIRGHEL FIN,DUPA CARE APLICA UN STRAT SAU DOUA DE PRIMER(este o solutie care face prinderea mai buna intre suprafetele de plastic si vopsea),intre cele doua straturi de primer mai dai cu un smirghel fin de 800 sau 1000 dupa care aplica 2 straturi de vopsea dupa preferinta.......ai garantia mea ca daca faci asa nu o sa se decojeasca(dar pune neaparat primer sau sprit chit se mai cheama si grund pentru material plastic)...............bafta!!!!!

Rares_CRM 12-07-06 19:04

si cam cat costa grundu asta? si vopseaua? ma gandesc ca in jur de 300.000 in total, nu? si vopsea e tub din ala de sprey, nu? nu prea ma pricep... :( :D

danutSZY 12-07-06 20:54

Quote:

si cam cat costa grundu asta? si vopseaua? ma gandesc ca in jur de 300.000 in total, nu? si vopsea e tub din ala de sprey, nu? nu prea ma pricep... :( :D

DACA IEI LA SPREI GRUNDU NU E MAI MULT DE 200000(depinde de marca)IAR VOPSEAUA LA FEL......DACA IEI LA CUTIE DE 750grame PRIMERU E MAI SCUMP DAR E DE CALITATE SI SE FOLOSESTE MAI MULT PENTRU EXTERIOR(spoilere eleroane.....etc) DAR PENTRU INTERIOR MERGE LA SPREY........DAR DACA IEI GRUND LA SPREY NU MAI E NEVOIE SA DAI CU SMIRGHELU INTRE STRATURI......IL GASESTI MAI IEFTIN LA PRACTIKER METRO SAU SELGROS........!!!!

Rares_CRM 17-07-06 17:15

ce ziceti, cam cat m-ar costa sa prelungesc capota?? gen cum are danutSZY la semnatura :)

p_vio46 17-07-06 17:38

referitor la sunetul de la haion eu am avut o supernova si iam schimbat chederul cu altul mai umflat si gata cu zgomotul sat e buna si idea cu incuietoare de solenza

Rares_CRM 18-07-06 12:05

si unde gasesc un cheder mai gros. Da e pus pe interior, adica nu se vede, ca am vazut la cineva atarna pe dinafara, arata groaznic.

Geko 19-07-06 18:30

Quote:

..de Nova asta zici...
si mie imi place Nova asta, as face-o exact asa, daca as sti cat m-ar costa...:sad:

Este de vanzare :D 4000 de euro
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/18538-vand-dacia-nova-gt-turbo.html

Rares_CRM 20-07-06 17:07

Quote:

Originally Posted by Geko
Este de vanzare :D 4000 de euro
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=18538

stiu ca e de vanzare, am mai postat si eu cateva pe-acolo ;).
Intrebarea mea e cat costa sa o fac asa, exterioru numai, ca motoru nu, ca nu umblu la curse cu ea :)
I-am facut niste pleoape la faruri, si i-am pus niste folie pe stopuri :) o sa pun poze. Deocamdata atat, o sa mai fac si alte modificari, dar nu acum ca stau foarte prost cu banii in momentu asta :(

Rares_CRM 20-07-06 17:36

6 Attachment(s)
pozele... :)

Mihaitza_tdi 20-07-06 18:15

nice car!!!!!!spor la "tunat" in continuare:)

Bigu 20-07-06 20:12

nu vreau sa te superi pe mine , dar daca pe faruri e autocolant si nu pleoape de fibra dale cat poti de repede jos!

MOUZE 20-07-06 21:00

Quote:

Originally Posted by Bigu
nu vreau sa te superi pe mine , dar daca pe faruri e autocolant si nu pleoape de fibra dale cat poti de repede jos!

de la distanta arata bine si asa...in lipsa de altceva :p
crm0412 daca vrei pleoape de fibra iti dau un nr de tel le vinde cu 30 sau 40 roni nu stiu exact...

Rares_CRM 21-07-06 13:55

Quote:

Originally Posted by cristigeo69
de la distanta arata bine si asa...in lipsa de altceva :p
crm0412 daca vrei pleoape de fibra iti dau un nr de tel le vinde cu 30 sau 40 roni nu stiu exact...

sunt second?? sau face la comanda cineva. deocamdata nu prea am bani, am mai zis, dar daca strang ceva banuti, s-ar putea sa ma intereseze :)
...si da, e autocolant :D eu zic ca macar atat, ca altii isi pun banda izolatoare, asteas taiate la calculator :-P

Geko 21-07-06 14:47

misto masina :) spor la tuning si ai grija sa nu o faci sorcova cu cine stie ce autocolante sau body-kituri gen gti :D

All times are GMT +2. The time now is 15:20.

- Copyright 2026 4Tuning