![]() |
Re: My Super Nova
HUSE PE SCAUNE,VOLAN SPORT,FILTRU SPORT CA NU E MAI MULT DE 700000(merge si ala din oboare ca asa am eu),UN ELERON FRUMOS SI DISCRET,JANTE SAU CAPACE MAI FRUMOASE(daca stai mai subtire cu portofelu),VOPSESTE SPOILERELE IN CULOAREA MASINI,O PERLUNGIRE LA ELE SAU INLOCUIESTELE CU ALTE MODELE DIN FIBRA CA SE GASESC LA TOT COLTUL,O PRIZA PE CAPOTA........etc......!!!!!!!!!!!!!.............. ..AI SA GASESTI MULTE IDEEI DOAR TRE SA CAUTI PE SITE.......BAFTA!!!!!!
|
Quote:
|
si cam cat costa grundu asta? si vopseaua? ma gandesc ca in jur de 300.000 in total, nu? si vopsea e tub din ala de sprey, nu? nu prea ma pricep... :( :D
|
Quote:
|
ce ziceti, cam cat m-ar costa sa prelungesc capota?? gen cum are danutSZY la semnatura :)
|
referitor la sunetul de la haion eu am avut o supernova si iam schimbat chederul cu altul mai umflat si gata cu zgomotul sat e buna si idea cu incuietoare de solenza
|
si unde gasesc un cheder mai gros. Da e pus pe interior, adica nu se vede, ca am vazut la cineva atarna pe dinafara, arata groaznic.
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/18538-vand-dacia-nova-gt-turbo.html |
Quote:
Intrebarea mea e cat costa sa o fac asa, exterioru numai, ca motoru nu, ca nu umblu la curse cu ea :) I-am facut niste pleoape la faruri, si i-am pus niste folie pe stopuri :) o sa pun poze. Deocamdata atat, o sa mai fac si alte modificari, dar nu acum ca stau foarte prost cu banii in momentu asta :( |
6 Attachment(s)
pozele... :)
|
nice car!!!!!!spor la "tunat" in continuare:)
|
nu vreau sa te superi pe mine , dar daca pe faruri e autocolant si nu pleoape de fibra dale cat poti de repede jos!
|
Quote:
crm0412 daca vrei pleoape de fibra iti dau un nr de tel le vinde cu 30 sau 40 roni nu stiu exact... |
Quote:
...si da, e autocolant :D eu zic ca macar atat, ca altii isi pun banda izolatoare, asteas taiate la calculator :-P |
misto masina :) spor la tuning si ai grija sa nu o faci sorcova cu cine stie ce autocolante sau body-kituri gen gti :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning