![]() |
Re: opel calibra tunatä
statzi asha ca va las fara cuvinte la calibrele astea !
|
10 Attachment(s)
ce zicetzi?
|
shi mai am inca vreo 1000 de poze
|
10 Attachment(s)
ce ziceti de astea ?
P.s. Porsche-ul nu e Porsche :) uitativa la linia caroseriei :)) |
ptr baietasu care la prima pagina dadea niste preturi acolo=get a life man in prima calibra(aia albastra)sau investit fffff multi bani si nu e vb de kit ca e cumparat din targ......e custom made...io asa zic.....muzica de cea mai buna calitate,materiale de cea mai buna calitate...de unde rezulta ceea ce se vede+meseriasi care sa faca treaba asta+mult timp investit
sincer as intra la un proiect ca asta dar nu am cu cine...... cali nv6 vrei sa zici porscheu ala e calibra?!...parca pare...nushtu ce sa zic |
Toata munca la calibra aia porsche a costat 25000 Euro si a fost de vanzare pe ebay
|
Masina e aparuta in ultimul nr din cox.vedeti acolo mai multe detalii.E facuta doar pt show iar farurile fata nu sunt de megane sunt luate de la mazda 6.Totul la ea e custom made.inclusiv interiorul.(vb de calibra albastra de la inceput.)
|
frate f frumoasa makinetta,parca...nu e din rom!
bv tine-o tot asa! o plimbi numai pe triler?nu vad cum ar rezista pe stazile minunate din rom! adevarul e ca calibra e o masina extraordinara din toate pct de vedere! o sa dainuie mult timp de acum in colo! merge tunata in fel si chip! |
andrey_b75way .. vreau si eu mia aia de poze, dar doar daca sunt cu calibra..
eventual si celica 90-93. cat despre calibra_porsche mi se pare o porcarie totala ... atunci ce vrajeala mai are daca nu arata ca si calibra ?? :???: si la banii bagati in modificare mai bine isi ia omul porche autentic.. acuma ce chiar ar merita :D ar fi sa faci un porsche_calibra :)))))) |
[quote=mihai88;648039]ptr baietasu care la prima pagina dadea niste preturi acolo=get a life man in prima calibra(aia albastra)sau investit fffff multi bani si nu e vb de kit ca e cumparat din targ......e custom made...io asa zic.....muzica de cea mai buna calitate,materiale de cea mai buna calitate...de unde rezulta ceea ce se vede+meseriasi care sa faca treaba asta+mult timp investit
Sefule preturile pe care le-am dat au fost pe ce am väzut la exterior cit despre tehnicä nu vorbesc si nici nu vreau sä mä gindesc, ce masinä ai avea de banii investiti acolo:?: , despre timp ai dreptate si normal cä nu au fäcuto intro noapte sau in citeva zile ,a durat mult mai mult. Citeva din pozele de mai sus nu au nimic cu Calibra si mä abtin la astfel de comentarii deschise de maturi cu mintea de copii. |
[quote=mihai88;648039]
sincer as intra la un proiect ca asta dar nu am cu cine...... Este si normal sä nu ai cu cine in primul rind trebuie sä mai cresti:!: Nu ne-ai zis ai permis mäcar:?: |
Yo sincer nu mi-as face o calibra ca ce-a faquta de polonezi...nush prea extreme tuning:D...esti sigur ca e calibra?:))
|
de necrezut ,dar ma rog e urata
|
Quote:
|
***** tare calibra astea ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning