Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Honda Civic Type-S (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/19696-honda-civic-type.html)

TM88FAE 30-06-06 14:41

Re: Honda Civic Type-S

interioru e super adevarat, si exterioru la fel

DieselPower 30-06-06 20:56

marfa Honda asta dar pacat ca la noi ajunge pe la vreo 25000 cu toate taxele:(

cata_tm 30-06-06 23:43

Quote:

Originally Posted by sonki
Am vazut si eu si eu modelul civic din pacate are forme de anul 2020 si suspensie din 1995 ,bordul parca e de Apollo si e super pus butonul START Forma e ***urista dar vizibilitatea in spate e slaba din cauza formei lunetei .Oricum e o apritie stranie pe strada ca megane cand a aparut

habar nu ai ce vorbesti. tocmai suspensia a fost intens modificata. e dinaia pt echilibristica, asa e de performanta!

ShinyG 01-07-06 21:13

Quote:

Originally Posted by cata_tm
habar nu ai ce vorbesti. tocmai suspensia a fost intens modificata. e dinaia pt echilibristica, asa e de performanta!

Cand sonki a facut referire la suspensii, avea dreptate, deoarece noua Honda Civic (adica asta) are o punte semi-independenta pe spate, identica in conceptie cu ce de pe Dacia Logan, ca exemplu... Nu cred ca are sanse impotriva europenilor pt ca de la ultima Honda Civic, care arata comun si o cumparau doar babele, au sarit direct la nava asta din Star Trek. Asta inseamna:
a. babele nu o sa o mai cumpere pt ca prea avagardista (pa-pa cota de piata!!!)
b. nici tinerii din ziua de azi nu o sa fie impresionati de ea prea mult decat pe forumuri, pt ca in viata reala, e prea scumpa iar in ultimul timp toti tinerii au inebunit dupa penibilitati motorizate, cum ar fi vesnicul si prea penibilul Golf, care arata numai bun sa-l cumpere bunica. Sa vad eu cati de varsta mea (22 de ani) au masini sport, si cati au Skoda Octavia TDI/Golf TDI/"Alt caca" diesel pseudo-sportiv, pseudo-economic!

Totusi, parerea mea personala cu privire la masina este una buna: arata bine la exterior. Astept Type R ca sa laud motorul...
Interiorul este o chestie de gust, iar eu nu ma simt pregatit sa conduc Enterprise-u inca... :p
Prefer Astra GTC care arata mortal la exterior si cat de cat clasic la interior!

UNLORD 02-07-06 23:23

am fost cu varianta in 5 usi 1.8, am condus-o, am si ramas un pic inzapezit cu ea! si am facut si o liniutza cu un urs 325 cabrio (se tinea destul de bine de urs si in plus il aveam si pe propietar in dreapta)! M-a surprins placut masina cam din toate puncele de vedere! interiorul este demential, singurul lucru care mi-ar fi placut oarecum sa fie altfel, ar fi fost ca luminile de pe consola centrala si de la geamuri sa nu fie verzi, ca parca nu se potriveau cu albastrul de pe cadrane (e un fix de al meu ca nu se potrivesc nuantele astea)! un detaliu foarte misto este turometru ce este plasat pe mijloc si este iesit in relief! insa unul din minusuri este pretul de achizitie care pt motorizarea de 1.8 - bine echipata (jante 17, mp3, etc) ajunge pe la 24 - 25 cu toate taxele!

silk' 03-07-06 18:35

mersi Torque!...sunt de aceeasi parere cu tine!e super masina...sunt un mare fan honda dar preturile astea ma tin departe de ea!Super...toata gama honda pot sa zic!

fratzika 03-07-06 18:42

.....ai dreptate Bogdane, ceea ce ai vazut in Hunedoara e chiar noul model Honda Civic.....doar ca e cel "de familie"....in 5 usi....:D

meica 05-07-06 19:52

am renuntat la audi a4 1.6 si alfa romeo 1.9 JTD pt masina civicul cu 5 usi.mi se pare ca arata demential..poate nu la fel ca alfa dar diferenta de aroape 5000 si-a spus cuvantul...maine inkei contractul de leasing.din pacate vine cam in octombrie..pana atunci strang bani pt un proiect..astept sugestii si propuneri de la voi...avand in vedere ca sunt dea dreptul nou in toata kestia asta (prima mea masina)...o sa deskid topic in threadul special.

PauL.LFS 04-08-06 12:01

intr-un interior de-asta mi-ar place sa stau :D

All times are GMT +2. The time now is 17:13.

- Copyright 2026 4Tuning