![]() |
Re: AUDI A4 B5 TUNING IN PROGRES
Quote:
cand o sa termin cu masina asta pe exterior o sa treci u in mare viteza si o sa te asigur k o sa-ti rupi gatu dupa ea.bafta la curse |
Quote:
ms ptr sustinere ;).unii in afara de cp nu vad nimik poate sa pice tabla de pe masina da sa fie puternica.maine o sa cantatrec o janta sii o sa-ti zic.bafta |
3 Attachment(s)
Maine ma duc sa ma intelnesc cu omu care lucreaza in fibra de sticla si o sa punem la punct toate detaliile ca in cel mai scurt timp sa se apuce de treaba.
eu m-am hotarat deja la ceva dar sa vedem ce zice baiatu. pozele cu kit-ul ales de mine Attachment 1611999 Attachment 1612000 Attachment 1612001 Si sapt asta sper sa rezolv cu cauciucurile ptr jante :-) si astept si suspensiile sport reglabile de la TA-Technix ;) App mai astept rautaciosi sa pozteze |
imi cer scuze sa-ti zic dar si eu am aceeasi masina, cu acelasi motor :))...deci nu are treaba cu, cursele. Nu stiu ce sa-ti zic...daca nu accepti o parere nu trebuie sa dai cu pietre, daca tu atat crezi ca ma duce capul mai vedem...sa nu te miri ca o sa pape 12-13 la suta. Dupa cum ti-am zis, arata bine dar nu pe motorul asta. Cu timpul o sa intelegi ca o chinui. La un show sau ceva da...ar fi ideal, dar nu poti tine jantele alea ptr uz zilnic. Deci imi cer scuze ca am comentat ceva si ca nu poti accepta si critici. Te salut.
|
Quote:
Nu am dat cu pietre dar credeam ca vb in necunostinta de cauza.nu ma deranjeaza criticile pana la urma fiecare are parerea lui.oricum dupa ce termin cu exteriorul vreau sa-i scimb si motorul.vom vedea cum se descurca pana atunci.bafta |
Este frumos kitul dar nu ar fi mai ieftin sa-l cumperi de-a gata decat sa te complici cu mesteri in fibra ?
Ce dimensiuni ai ales la anvelope ? |
salut am un a4 B5 cu susupensie H&R -40 mm vreau sa inalt masina. te intereseaza sa facem schimb de arcuri, platim jumate jumate transportu
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Kitul costa aproximativ 560 de euro in Germania, fara transport. Se gaseste pe ebay.
Alt kit de la acelasi vanzator, la acelasi pret . |
Daca il faci pe primul si o revopsesti alb cu negru , fix cum e in poze ! va iesi ... ceva frumos ! prea frumos 8)!
|
Quote:
|
Quote:
ma costa mai ieftin la mesteri kitu si mi-l face cum vreau eu.ptr cauciucuri am ales 225/45/17 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
aveti dreptate in germania se gasesc cu 560 de euro +transport.il stiam si pe cel verde dar mi-a placut mai mult cel cu negru si cu alb si cred ca sunte-ti de acord cu mine.am gasit la campina un baiat f priceput in fibra care a zis ca mi-l face (nu ca astia pe aici prin buc care nu fac decat prelungiri EX:ghettotuning)in fine si kitul ma costa 500 euro +inca 200 anularea manerelor spate,bandouri,semnalizari,semne laterale,portbagaj cu suport ptr nr patrat gen america,evazari aripi si o incinta bass.eu zic ca se merita sa vedem ce o sa iasa.maine sper sa se apuce de ea.
evazarile m-am gandit sa fie ca cele de pe masina din poza ce ziceti? Attachment 1617248 Attachment 1617249 Attachment 1617250 |
4 Attachment(s)
a si niste poze cu jantele.nu sunt prea reusite dar o sa revin cu unele mai bune
Attachment 1617321 Attachment 1617322 Attachment 1617323 Attachment 1617324 |
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning