Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

SoundIdentity 11-07-06 14:39

Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!

10 Attachment(s)
hai sa mai aratam niste mici lucrari :):):) oradea e in toi cu multimedia!!!:):)un wv touran discret si elegant ;)

Xender 11-07-06 15:05

ee ma.. asta da. Nu arata rau..

Mihaitza_tdi 11-07-06 17:18

Frumos frumos!!!!:):):)

Ciky 11-07-06 18:43

nu esti fraier kopasz!

BIG_mafia 11-07-06 18:53

OOOO....Sexxy :)

Zuky 11-07-06 20:27

Pe ultima poza de pe primul rand se vede ca muncitzi din greu;)....felicitari a meritat efortul

civic_ex 12-07-06 18:17

frumos sandule, da cu oglinda retrovizoare ce se intampla? mai e utila?

SoundIdentity 12-07-06 22:04

Quote:

Originally Posted by civic_ex
frumos sandule, da cu oglinda retrovizoare ce se intampla? mai e utila?

hi hi!!!:):):) bine zici tu...cand e hawai in spate si merge showul soferu se transforma in camionangiu :):):) fara retrovizor interior :)...stii cum e ?clientu ordona noi executam!!!!;)

SoundIdentity 12-07-06 22:30

1 Attachment(s)
mai baieti!!!daca tot zicc de inovatii si noutati eu sunt persoana care ma tot gandesc ce pisici mai pot schimba modifica si proiecta:):):).......dupa cum stiti am un golf gti negru...acesta a trecut foarte discret la mici modificari...in prima faza va arat panourile de usi care consta din doua buc. de mdf de 16 suprapuse 4 inele din mdf un pic modelate niste spuma si imbracate cu un material discret de culoare neagra
am izolat usa interioara cu dynamat am montat un component sistem alcatuit din 2 medii si un tweter despartite de un crossower (este vorba de sistemul pe o singura usa) ;)....
ce va mai urma la aceasta masina???izolatia cu dynamat pentru rigidizarea tablariei este doar pe usile de fata va urma in cateva zile total bitumata :) recablata cu 2 sau 3 trasee de cablaj O avg(sectiune de 50mm)2 acumulatoare de 90 A/H-3500 ground zero,21 amplificator ptr medii (usi fata) 1 amplificator de 6000 w rms tot ground zero si un bas care la ora actuala este cel mai cotat si nr 1 in car hifi revista de specialitate din germania plutonium subwofeer 5000 w rms...problema la sound mi-o fac de alternator dar sper sa se rezolve in final si acesta mica buba:):)cam atat despre muzica ;) va arat si o mica poza doar e murdara ca acum am scos-o de la vopsitorie si e toata de praf in interior ;)

SoundIdentity 12-07-06 22:44

10 Attachment(s)
hai ca va arat si golfuletzu cum a iesit din cuptor :):):):):)de la solar:):):):):)proaspat vopsit!!!

BIG_mafia 13-07-06 13:12

sandule cam cate kg de surplus inseama asta pt gti...o sa fie cam lenesa...sau nuh?! :)

DOMY_m3 13-07-06 20:23

frumos.dar fata trebe mai jos cu 10 cm...

SoundIdentity 13-07-06 21:56

Quote:

Originally Posted by DOMY_m3
frumos.dar fata trebe mai jos cu 10 cm...

in principiu este singura problema ramasa!!!:( deci fata este 195x45xx14 si sunt in cautare de 215x45x14 dar e f f f rarrrrr :(:(:( dupa aplicarea acestor cauciucuri atunci incep sa o mai cobor ;)

SoundIdentity 13-07-06 21:57

Quote:

Originally Posted by BIG_mafia
sandule cam cate kg de surplus inseama asta pt gti...o sa fie cam lenesa...sau nuh?! :)

muzica?:):):)..va fi usor detasabila :)

BIG_mafia 14-07-06 12:14

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
muzica?:):):)..va fi usor detasabila :)

in cazu asta...NO COMMENT :)

All times are GMT +2. The time now is 13:24.

- Copyright 2026 4Tuning