![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
10 Attachment(s)
hai sa mai aratam niste mici lucrari :):):) oradea e in toi cu multimedia!!!:):)un wv touran discret si elegant ;)
|
ee ma.. asta da. Nu arata rau..
|
Frumos frumos!!!!:):):)
|
nu esti fraier kopasz!
|
OOOO....Sexxy :)
|
Pe ultima poza de pe primul rand se vede ca muncitzi din greu;)....felicitari a meritat efortul
|
frumos sandule, da cu oglinda retrovizoare ce se intampla? mai e utila?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
mai baieti!!!daca tot zicc de inovatii si noutati eu sunt persoana care ma tot gandesc ce pisici mai pot schimba modifica si proiecta:):):).......dupa cum stiti am un golf gti negru...acesta a trecut foarte discret la mici modificari...in prima faza va arat panourile de usi care consta din doua buc. de mdf de 16 suprapuse 4 inele din mdf un pic modelate niste spuma si imbracate cu un material discret de culoare neagra
am izolat usa interioara cu dynamat am montat un component sistem alcatuit din 2 medii si un tweter despartite de un crossower (este vorba de sistemul pe o singura usa) ;).... ce va mai urma la aceasta masina???izolatia cu dynamat pentru rigidizarea tablariei este doar pe usile de fata va urma in cateva zile total bitumata :) recablata cu 2 sau 3 trasee de cablaj O avg(sectiune de 50mm)2 acumulatoare de 90 A/H-3500 ground zero,21 amplificator ptr medii (usi fata) 1 amplificator de 6000 w rms tot ground zero si un bas care la ora actuala este cel mai cotat si nr 1 in car hifi revista de specialitate din germania plutonium subwofeer 5000 w rms...problema la sound mi-o fac de alternator dar sper sa se rezolve in final si acesta mica buba:):)cam atat despre muzica ;) va arat si o mica poza doar e murdara ca acum am scos-o de la vopsitorie si e toata de praf in interior ;) |
10 Attachment(s)
hai ca va arat si golfuletzu cum a iesit din cuptor :):):):):)de la solar:):):):):)proaspat vopsit!!!
|
sandule cam cate kg de surplus inseama asta pt gti...o sa fie cam lenesa...sau nuh?! :)
|
frumos.dar fata trebe mai jos cu 10 cm...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning