![]() |
Re: Hai sa vedem care e chiar CEL MAI TARE OLTCIT
jjs arata cel mai bine dintre toate :)
|
in toate s-a depus multa munca si trebuie apreciat acest lucru
|
Quote:
|
Quote:
Asta cred ca se subantelegea.....:lol: In orce caz sunt facute cu gust.8) Si apropo am vazut astazi in Caracal un Oltcit tunat mijto....:shock: Nu am avut telefonul la mine ca sa ii trag o poza:sad: Data viitoare cand ma duc o sa iau tel cu mine sa ii fac niste poze. Dar o sti careva Oltcitul ala? |
io oare ce am votat....normal ca fosta....ca si la mine a fost prima iubire....
ii cunosc pe toti proprietarii celorlalte oltcituri si s-a depus foarte multa munca si investit foarte multi bani....fiecare oltcit e frumos in felul sau!!!....nu cred ca vor mai aprea oltcituri mai frumoase in CRAIOVA!!!....oricum sasha iz di best!!!...sau nu?...cine stie...poate il va detrona altcineva! |
cel care a facut acest topic a uitat mai multe oltcituri ca e mic si nu a prins perioada de glorie.....05pmd si 16abi....sunt 2 oltcituri care isi merita locul acolo!
Quote:
|
Quote:
+ 01DEG, 10TIN , 16BOB(inainte de Abi :) ) , 04XBS, 02SYC .. :( Adaug o poza cu inca un oltcit din Craiova care va mai primi in curand cateva modificari : https://img67.imageshack.us/img67/858...race4tn.th.jpg |
Quote:
|
Quote:
in legatura... cu acel oltcit lfg abia asteptam sa il vedem.... poate face si el un topic cu el.>>;) |
intradevar si mie tot jjs mi-a placut cel mai mult! felicitari posesorului!
|
vot sasha (jjs) ;)
|
Votat XXS`u cel mai frumos oltcit .. :D :D
|
Quote:
|
si pana la urma toate candidatele sunt superbe!si trebuie felicitati tot proprietarii!
|
JJS votat.. mie imi place cel mai mutl..si celelalte sunt misto dar eu unu pe el l-as alege din toate fara suparare pt ceilalti;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning