![]() |
Re: Audi Q7 3.0D vs. BMW X5 3.0D vs. VW Touareg 3.0D
Quote:
daca imi place o anumita mashina, inseamna ca`mi plac manelele ? |
sunt megafan audi, dar consider q7 o basina de masina, m-a dezamagit total cand am mers cu ea, x5 este doar o fita, insa touareg este chiar ok si merge destul de bine.
|
Quote:
Toate 3 sunt masini f bune, cu avantaje si dezavantaje. Ce spui tu sunt aberatii. |
ML 300 CDi 4matic 8) ....asta daca e sa vb de aceeasi clasa, altfel G400Cdi sau G55Amg 8)
|
Estetic vorbind poate ca fiecare are o parere ca sunt urate etc. Dar mecanic , sa zici ca sunt masini proaste e aberant .
N-am prea inteles "Q7 este o basina de masina ,X5 este fita, dar Touareg merge bine". Ce ai vrut sa spui ? Q7 este foarte masiva,insa motorizarea 4.2 (diesel sau benzina) o misca decent spre bine. X5 este referinta in clasa la comportament onroad, iar offroad cu niste gume potrivite se descurca mai mult decat decent pentru un posesor obisnuit. Cat despre stigmatizarea asta cu manelele..Pai tinere fiecare isi ia masina dupa gust pana la urma. Si faptul ca unii nu-si permit sau n-au mers in viata lor cu o anumita masina , ei bine nu iti da voie sa faci asemenea clasificari. |
Quote:
|
azi am vazut niste tigani cu un xc90 cu manelele la maxim, cu sticlele de vodka pe masina la vedere dansau in strada si urlau de- lua naiba.asta inseamna casunt masini de cocalari volvo?
|
Quote:
|
Nu ar fi mers mai bine Mercedes-Benz ML320 CDI in locul Touareg-ului ?
ON: Din cele 3 , merg pe Q7 ( si NU imi plac manelele :lol: :lol: :lol: ) |
1.Vw Touareg (este cel mai bun in offroad)
2.Audi Q7 3.BMW X5 (acum depinde de ce iti doresti daca vrei sportivitate Bmw>Touareg>Audi Daca vrei off road Touareg>BMW x5>Audi Daca vrei o masina care sa aibe din toate Audi sau Touareg sunt mai SUV decat X5. Vw Touareg are diferential blocabil electric Audi Q7 are autoblocant BMW x5 nu are suspensie pneumatica parca celelalte doua au. IN CONCLUZIE DACA VREI SA TE BAGI PRIN MAI MULTE NOROAIE TOUAREG ESTE CASTIGATORUL!!! Daca vrei sa ai viteza buna si Offroad nu asa bun ca Touareg iei X5 Daca vrei un suv mare de familie iei Q7 in varianta de 7 locuri.:)) |
Quote:
Masina de test a dispus de sistemul 4Motion si suspensia pneumatica cu reglare electronica a amortizarii (optional, pentru 2.910 euro cu TVA) si la Bmw exista optional suspensia pneumatica : Suspensie pneumatică cu reglarea automată a gărzii la sol 790,00 euro si si poti comanda si configuratia cu 7 locuri.. cum adica cele doua sunt mai SUV decat X5?:shock: |
Atunci nu stiu eventual daca vrei iti SCANEZ articolul din AutoBild clasament 2010.
1.Vw Touareg 2.BMW x5 |
a nu se crea confuzii intre pneumatica si reglabila independent, adica setezi tu nivelul dorit. Oricum si asa , fara diferentiale blocabile, sau macar low range, X5 este sub duster la capitolul asta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:43. |
- Copyright 2026 4Tuning