Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Level R (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/195684-level.html)

kenzor 10-07-10 13:54

Re: Level R

stage 3 aproape la tot si stage 4 la cateva. kenzorr nick in joc.

..::AnDy007::.. 10-07-10 16:37

Am reusit!mi-am cumparat COBRA(BMW z4:D)
momentan este lvl 0 ca abia am luato da' o fac eu de stage 4

..::AnDy007::.. 13-07-10 09:30

mai juaca careva?

Cypos 13-07-10 10:56

Da! Aseara l-am luat si eu...am jucat putin, pare interesant...sa vad daca ma tin de el....

JuST_GiuGiu 13-07-10 14:24

Quote:

Originally Posted by ..::AnDy007::.. (Post 3514525)
mai juaca careva?

Andy eu nu m-am lasat ,dar il joc la ore tarzii pentru ca ma trezesc tarziu si porma ies in cartier:twisted::twisted:!!!Lasa ca mai ai de invatat

Cypos vad ca esti ploiestean ca mine poate ne intalnim odata la un suc/bere:)

JuST_GiuGiu 14-07-10 18:42

Nu stiu daca mai am timp maine sa postez asa ca o sa va zic din seara asta!!!
Pentru o saptamana nu o sa mai joc LevelR pentru ca sunt plecat in tabara(la ORADEA)

Bafta tuturor la cat mai multe lvl!:twisted::twisted:

..::AnDy007::.. 15-07-10 10:42

Quote:

Originally Posted by JuST_GiuGiu (Post 3518261)
Nu stiu daca mai am timp maine sa postez asa ca o sa va zic din seara asta!!!
Pentru o saptamana nu o sa mai joc LevelR pentru ca sunt plecat in tabara(la ORADEA)

Bafta tuturor la cat mai multe lvl!:twisted::twisted:

ok frate nu este problema
cat despre mine...nu prea vad activitate in crew
damn it
ps cypos pls sa ne zici nick-ul tau si sa aplici la crew ok?

JuST_GiuGiu 15-07-10 10:49

Quote:

Originally Posted by ..::AnDy007::.. (Post 3519668)
ok frate nu este problema
cat despre mine...nu prea vad activitate in crew
damn it
ps cypos pls sa ne zici nick-ul tau si sa aplici la crew ok?

Am jucat aseara cu Cypos are acelasi nume ca si aici .....am uitat ca sunt TUNER si il pot baga in crew...

..::AnDy007::.. 18-07-10 18:48

dah de ce BIP iesiti toti din crew ma ca ma scoateti din pepeni.
hai ca vam lasat si eu bafta eu ies din crew sal ce dracu ma ca daca vreti il fac pe giugiu sef si gata de nu va convine ca sunt eu.ok va las pe voi daca tot nu aveti bunavointa sa facem un crew adevarat.sa va vad pe voi

Maryus_x90 18-07-10 23:34

Quote:

Originally Posted by ..::AnDy007::.. (Post 3526839)
dah de ce BIP iesiti toti din crew ma ca ma scoateti din pepeni.
hai ca vam lasat si eu bafta eu ies din crew sal ce dracu ma ca daca vreti il fac pe giugiu sef si gata de nu va convine ca sunt eu.ok va las pe voi daca tot nu aveti bunavointa sa facem un crew adevarat.sa va vad pe voi

te-ai panicat? http://thewarclan.com/Smileys/DarkB/trollface.gif

..::AnDy007::.. 19-07-10 12:43

dar care este problema de iesiti din crew?de ce?ca nu am fost activ in 2 zile?am fost plecat la laguna albastra in concediu daia nam putut sa intru
cypos in crew ai fost ca si absent,ce pot zice.ai intrat la paul ca un BIP.si tu si madovy.ok intrati toti la cacanarul ala de cretin ca altfel nu pot,nu am cuvinte sa ii zic si gata ma.distrug naibii crewul ca inafara de giugiu nu mai face nimeni nik incativitate pura.

ps nu ma indoiesc ca iau ban/warn pt ce am zis mai sus

Cypos 19-07-10 13:16

Quote:

Originally Posted by ..::AnDy007::.. (Post 3528496)
dar care este problema de iesiti din crew?de ce?ca nu am fost activ in 2 zile?am fost plecat la laguna albastra in concediu daia nam putut sa intru
cypos in crew ai fost ca si absent,ce pot zice.ai intrat la paul ca un BIP.si tu si madovy.ok intrati toti la cacanarul ala de cretin ca altfel nu pot,nu am cuvinte sa ii zic si gata ma.distrug naibii crewul ca inafara de giugiu nu mai face nimeni nik incativitate pura.

ps nu ma indoiesc ca iau ban/warn pt ce am zis mai sus

Man stai calm nu te mai agita pentru nimic...ca doar nu jucam pe bani (sau poate joci tu pe bani...) si da in crew poate am fost incativ ca nu m-a anuntat nimeni hai sa facem o cursa cu totii...plm....am jucat doar cu GiuGiu(ps.cand ne mai dam ca am cu ce acum :lol: ) da-o in spumele marii ca jocurile astea ar trebui sa fie pentru a ne descretii fruntile nu sa ne agitam atat ca ala si ala si ala a plecat din crew-ul tau....oricum te astept sa facem niste curse sa vad cat de bun esti :lol: .Hai ciao ne vedem pe circuit ;)

..::AnDy007::.. 19-07-10 13:26

Quote:

Originally Posted by Cypos (Post 3528591)
Man stai calm nu te mai agita pentru nimic...ca doar nu jucam pe bani (sau poate joci tu pe bani...) si da in crew poate am fost incativ ca nu m-a anuntat nimeni hai sa facem o cursa cu totii...plm....am jucat doar cu GiuGiu(ps.cand ne mai dam ca am cu ce acum :lol: ) da-o in spumele marii ca jocurile astea ar trebui sa fie pentru a ne descretii fruntile nu sa ne agitam atat ca ala si ala si ala a plecat din crew-ul tau....oricum te astept sa facem niste curse sa vad cat de bun esti :lol: .Hai ciao ne vedem pe circuit ;)

ok hai sa te vad.
cand esti online neaparat sa discut cu tine

TFK 19-07-10 14:15

Eu as pleca din Crew doar din cauza Romanei tale http://thewarclan.com/Smileys/DarkB/trollface.gif, scot si eu jocu acum.

Cypos 22-07-10 09:29

Hai mah nu mai intra nimeni sa joace? ..::AnDy007::.. nu te-am vazut deloc, inca astept sa facem o cursa doua....

All times are GMT +2. The time now is 08:47.

- Copyright 2026 4Tuning