![]() |
Re: E60 - 530dA M Sport !!!
frumoasa rau masina fratele meu :D sa ai grija de ea !!!!
|
Quote:
Quote:
Dupa indelungi sfaturi si ascultat parerile unor baieti in domeniu , m-am hotarat sa reconditionez jantele pe 19 inchi si sa le vopsesc in culoarea gri carbon ! am primit si cateva poze , drept dovada la cum va arata arata pe janta acea culoare ! eu consider ca va da destul de bine contrastul dintre culoarea jantelor si cea a masinii ! daca mai aveti si alte pareri , va ascult cu cea mai mare placere ! aici e linkul: https://forum.4tuning.ro/102-bursa-se...e/page-22.html |
noutati ? o poza, doua... :)
|
8 Attachment(s)
da ... am vopsit jantele de 19 inchi in negru safir ! astept sa fie montate pe masina pentru niste poze mai detaliate ! pana acum sa lucrat la remedierea unor mici defectiuni , gen niste garnituri la sistemul dynamic drive , mufa de la semnalizare si inchidere centralizata , era inversata din fire [ habar nu am cum au ajuns alea asa ] masina trage bine si nu face probleme ! deocamdata caut un injector nou .. din cauza motorinei de la noi din tara , da semne de oboseala si e posibil sa pice curand ! am gasit acea buza de hamann pentru bara fatza in germania la 120 de euro [ si nu 600 cat costa cea originala ]
Acum fac documentari asupra unei evacuari bune , ma gandesc sa fac ceva turbo back , ca sa pot scapa de problema generala la e60 , asta insemnand sa scot dpf ul si sa ii pun un catalizator sport apoi dupa ce ii voi monta si un intercooler va urma o resoftare de la superchips ! modificarile respective vor fi facute in italia ! Fulia a fost deja inlocuita ! Treaba merge mai greu deoarece in paralel , fac documentare si asupra bmw ului 535 lci m sport ! deocamdata cateva poze cu masina [ cu jantele pe 18 inchi ] si cu jantele vopsite [ imi cer scuze pentru calitatea pozelor de la jante , au fost facute cu un telefon noikia e52 : |
1 Attachment(s)
scuze de double post !
Aici e o poza cu buza pentru bara ! |
Cea mai buna alegere care o puteai face ! Buza hamman da foarte bine !
In ceea ce priveste culoarea jantelor cred ca se putea si mai bine ! Bafta ! |
Multumesc pentru aprecieri Cristi !
Stiu , mergea un alt set de jante pe 19 cu buza polisata ! momentan le las pe astea , pana termin cu partea tehnica ! mai mult imi pasa de starea tehnica decat o culoare la jante acum ! prioritatile sunt deja facute ! evacuarea , un intercooler , o resoftare si frane noi [ la asta sunt nehotarat , pentru ca trebuie sa mi tina in frau 1.8 tone , nu ma joc cu siguranta ] se pare ce acea buza o voi achizitiona din germania ! |
Quote:
Sa fie fortzaaaaa !! Bafta multa ! |
pai asta mi se trage de la o intamplare mai veche ! de atunci pun accentul pe partea tehnica foarte mult ! si e39 ul care l-am dat recent avea un exterior mai jalnic ! dar mecanic nu aveai ce sa ii reprosezi mai ales ca 3 luni de zile m am ocupat personal de ea ! am gasit acea buza de hamann prin afara , din pacate e trimisa de prin asia ! costurile totale sunt la vreo 220 de euro! oricum e mai bine decat 600 de euro !
|
Jantele dau super okay pe masina , dar ar ajuta un set de distantiere atat pe fata cat si pe spate.
|
ce vezi in poze pe masina sunt jantele de 18 inchi cu et de 20 toate ! cele de 19 vin perfect pe extreme ! nu mai e nevoie de nici un distantier :D
|
fratele meu delicventu' arata bine de tot cu jantilii negre :D:D:D:D:D
PUNEO P BURTA CA TE :punch::punch::punch::punch: :poke::poke::poke: |
Foarte frumoasa masina ta . Cum se comporta masin la drum lung cu jante pe 19?
|
Salut frumoasa , si eu m'am gandit la a mea sa ii vopsesc jantele in negru :D.
|
Quote:
Quote:
Daca pe tine te bate gandul sa iti pui pe e39 , nu iti recomand ! maxim 18 ca sa fii impacat sufleteste ! Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:55. |
- Copyright 2026 4Tuning