![]() |
Re: Un tico cu personalitate
CIP, nu am scos uleiul din motor, m-am gandit prea tarziu ca ar fi trebuit scos, partea buna e ca nu sa dus prin locuri nedorite si nici nu a curs de loc.
Pustiu_fug jantele au fost 500 lei, gumele 155/65/13 au fost 150 lei toate 4 cu uzura 30%, montatul + echilibratul inca 120 lei. |
4 Attachment(s)
Pe la masina nu sa m-ai intamplat nimic deosebit, am pus doar folie si pe geamurile din fata :D , astept sa imi fac putin timp sa vopsesc aripa, eleronu si bara spate ca vine ninsoarea si raman cu ele asa :D . In iarna asta ar cam trebui sa imi cumpar cateva repere de caroserie (usi fata, prag dreapta si alta bara fata) si la primavara o data cu schimbarea lor sa o si vopsesc integral.
Cateva poze (de plictiseala cat timp maicamea facea cumparaturi :)) ) cu masina nespalata de ceva vreme. |
Salut!De ce nu vopsesti si ramele de la usa si stalpul mijloc cu negru?Eu zic ca nu ar arata urat.
|
5 Attachment(s)
M-am gandit sa fac stalpii negri dar nu imi place cum vine in spate deoarece geamul lateral este mai inalt decat restul geamurilor, ramane acolo o portiune fara continuitate...
Astazi am scos tot interioru din tico, am curatat toata podeaua unde era vopseaua inflorita sau erau pete de rugina si am dat 1 strat de protecta, un grund cu inhibator. Urmeaza we asta sa ii dau 2 maini de teroson special care se da la compresor (ramane brobonat exact ca cel de fabrica pe masinile mai noi) si sa o reansamblez. Pun 2-3 poze cu ea curatata, maine pun poze cu ea grunduita si dat mastic pe la imbinari. |
Eu as zice sa nu mai dai cu teroson, pentru ca am facut si eu asa si e mai rau! O sa rugineasca in continuare, dar e mai rau pentru ca nu o sa mai vezi rugina din cauza terosonului.
|
Si eu m-am gandit la treaba asta, dar sunt convins ca am facut treaba buna la podea si mai e si vorba aia, ce nu stii nu te doare :)) .
|
2 Attachment(s)
Eu am scos tot ce aveam pe tabla podelei (inclusiv izolatia aia de bitum din fabrica...sub ea era rugina la greu si sunt si niste gauri cu capace tot de metal, care daca ruginesc iei apa si nu stii de unde) apoi am vopsit tot, si am dat la greu Insonorizant auto( cauciuc d'ala negru de vine la cutie de 3 KG ~ 25lei), apoi am pus folie de pus sub parchet doar in locurile unde stai cu picioarele(decupate 4 buc) si mocheta la final si este foarte ok.
App de ticozauru tau. Inveti in poli nu, la ce fac? In sesiunea de restante am parcat odata masina langa a ta in fata la Stiinte Aplicate, nu stiu daca ai observat-o.Ti-am facut si niste poze cand erai parcat la transporturi in fata :) Attachment 1696027 Attachment 1696028 Super tare masinuta! Tine-o tot asa, dar parca ar fii dat si mai bine cu un model de jante mai rarut :D |
In talon, la culoare, e trecut cameleon? :lol:
|
Da, invat in poli la transporturi,anul 2, sectia ingineria transporturilor si am avut si restante :)) . Poate ne vedem pe acolo ca vin zi de zi :)) .
Skr momentan arata bine, acum vre-o 3 sapt aveam 4 culori =)) . |
R.I.P TICO! ! Respectele mele pentru aceasta masina care si-a facut datoria cu varf si indesat! Numai ea stie cat a indurat saraca, acum se afla intr-un loc mai bun!
|
si mie imi pare rau de ea chiar merita mai mult decat cum a ajuns dar asta e poate se va trece la un proiect mai special nu se stie niciodata oricum tico parca nu i se potrivea domnului sebastian RESPECT!
|
Mai multe detalii ce s-a intamplat? accident?
|
Merci baieti, din pacate masina este irecuperabila.
Ieri in jurul orei 16 veneam de la facultate, la 3 statii de casa (zona rond alba iulia), o tanti nu m-a vazut (si am si xenon) si a iesit pe cedeaza in fata mea la 3 metri, nu aveam efectiv cum sa o evit, am luat-o in plin la viteza de 70-80km/h(nu incepeti cu texte "da unde plm alegrai frate asa, si cu 40 la ora rezultatele erau la fel). Am schitat un gest sa ating frana si sa ma imping in volan, am luat-o pe partea ei in usi, in 10 minute a ajuns descarcerare, smurdul in 25 si politia in 1 ora si jumatate. Masina sa comportat relativ bine tinand cont de viteza din pacate lonjeroanele sunt praf, la fel si plafonul care s-a cutat ca au fugit stalpii. Eu trebuie sa port 2-3 zile guler, mi-am ciobit un dinte, desi aveam centura am dat cu capu in parbriz si cu nasu in volan deci am si nasu spart (dabea pot respira cu el), muschiul de la mana dreapta ma doare destul de tare dar cica trece iar ambii genuchi ii am taiati pentru ca am spart bordul cu ei. Poze cu epava diseara, Are cineva un constatator in daune bun la omniasig ???? |
Eu zic sa te duci la 'tanti' sa te vada asa si ridici niste pretentii de 2-3 mii de euro. Si poate mai iei ceva si de la asigurari... Daca zice ca nu, o faci si pe ea sa poarte guler 2-3 zile, ii ciobesti un dinte si ii pleznesti una peste picioare. Poate e cam dur ce am zis eu aici, dar deja sunt satul de exemplare din astea care au permise parca luate de-anboulea care inca un pic si te omoara. Bafta la recuperare rapida!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
- Copyright 2026 4Tuning