![]() |
Re: Golf 3 VR6
Pune-ti un pic mintea la contributie ca nu iti trebe specializare sau diploma in tinichigerie,daca vrei iti iese ce iti doresti;)
|
cu sprey ai vopsit pe haion ?
daca da se vede diferenta mare ?? ce rosu ai ? imperial ? cu aparat electric ai sudat ? din curiozitati invatam nu ?:D ti-as fi recunoscator daca mi-ai raspunde la intrebari |
Quote:
Da cu aparat electric am sudat tabla si tine bine,punctata |
4 Attachment(s)
Finish cu priza de aer;)
|
foarte tare,un nou punct pe foaie de schimbari,felicitari e superb:-)
|
Mersii;)
|
ai putea astupa si semnalizarile din aripi :D ai facut priza d aer si pe partea stanga ?
|
are doar un filtru, deci nu vad dc sa faca 2 prize de aer... poate doar ca rol estetic sa faca 2...
|
Semnalizarea din aripi nu o scot ca are un rol si aia sa te vada din lateral daca virezi stanga sau dreapta,nu?si priza de aer ii doar pe aripa dreapta ca un singur filtru de aer am,vorba lu' dydy-andrey;)
|
Frumos vr6-le arata foarte bine bafta in continuare
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu are nici un motors,il ridici cu mana pana la jumate si se ridica singur din telescoape normal ca la oricare altu
|
mirciuk se foloseste un actuator de inchidere care il pui si se intampla acelasi lucru ca si atunci cand apesi pe butonu portbagajului adica il deschide, dupa aceea il ridici cu mana si la fel il si inchizi dai cu el.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning