![]() |
Re: Numere de inmatriculare
nu cred.
un amic a avut BH 13 SEX...a vandut masina(acum 2luni), a pus pe ala sa schimbe numerele, dar la inmatriculari...nu au vrut sa ii mai elibereze numarul BH 13 SEX, si nici un fel de numar cu SEX s-a ales cu VYI :):):) |
Naspa treaba! Si aici CNA-ul vegheaza...Atunci ar merge ... PLM, PZD,nuj...k eu as vrea un nr mai...xxx. Sau ar mai fi si FAQ(fuck u).
|
doar un tzaran si-ar putea pune la masina numere cu SEX. valabil si pentru numere cu ***, MUE daca s-ar putea.
|
Quote:
|
nu se mai pot pune numere de genu :) s-a dat o lege la putin timp dupa ce au inceput noile numere (adica cu 2 cifre + 3 litere) care interzice anuminte cuvinte vulgare aiurea etc ( de exemplu m*e,sex etc :D ) ...
|
numar tare al unui tov p care il cheama iosif: B 10 SIF
|
ce caterinca proasta... cica numar de inmatriculare B01ERU si are opel break... :lol: :lol: mare boier
|
te-ai gandit ca poate asa ii zic prietenii si nu e pus asa aiurea ca vrea el sa se arata boier? deci n-ar fi caterinca..depinde dc si-a pus nr asta acum ..drq sa-i ia :)
|
cel mai tare nr de inmatriculare pe care l'am vazut e TMT , vazut pe o nubira
|
ce anume este deosebit la acel numar ca ma uit ca bou`n scoica de juma de ora la postul tau .... si tot nu ma prind
|
:)))))) taci ma ... 88 EDE ..asta e cel mai tare... si XXX :lol: :lol:
|
Asta vroiam sa intreb si eu...:)
|
Am vazut in Mangalia un Q7 cu un nr tare , de leasing , B 111111 (nu mai stiu exact cati de 1 ....park a aparut in poze si pe forum :) ) , eu ma uitam la numarul lui , si el la al meu ( 99 XXX )
|
@valib: nu ma simt ofensat nicicum. dar tu esti cumva tzaran ?
|
Quote:
de ce crezi ca daca imi pun un numar obscen inseamna ca sunt tzaran? ce treaba are munca campului...cu faptul de a avea un numar de inmatriculare mai special? asa vrea muschiu meu...sa fiu/par mai special...nu sa fiu ca tot restul, sa imi pun numele in numarul de inmatriculare (no offence, sa nu se supere nimeni) si cei care isi pun numele in nr. de inmatriculare vor sa fie mai speciali. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:38. |
- Copyright 2026 4Tuning