![]() |
Re: Honda Civic Type R vs GTI DSG
cred ca Type R scuipa semintele in parbrizu Gti`ului :)de fapt nu cred.....SIGUR ASA E :)))
|
Ca performante sunt ff apropiate insa eu aleg Type R pentru designul sau extrem de agresiv!Intr-un top facut de TopGear Type R-ul a iesit in fata GTI-ului dupa ce au fost testate de Stig!
|
Honda e net superioara la design! In schimb in testele de la autobild nu prea m-au impresionat acceleratiile masurate (7.3s fata de 6.6 declarati) iar in testul de la automotorsisport (revista) 0-100km/h in 7s.
http://www.autobild.de/test/neuwagen...rtikel_seite=1 Vw e mult mai nespectaculos la design dar are avantajul motorului turbo ce se tuneaza relativ ieftin si usor! |
destul de slab timpul 0-100 chiar si 402 m la Honda in test,identic cu al unui
E30 325 is http://www.autoweb-france.com/fiches..._E30_325is.php la timpul pe 400m ma refer |
offtopic
inca un topic al aceluiasi posesor care le ia la rand gti dsg vs cupra/st/r32/type r/vts/opc si aici as mai continua eu baga frate m3/m5/amg/veyron/ferrari/zonda/boeing/airbus etc... ca stiu ca dsg RULEZ FRATEEEEEE ontopic e vorba strict de preferinte, masini f apropiate ca si performanta desi nu vad logica celor de la honda sa puna acelasi motor de la o generatie la alta (nu imi sariti in cap ca are nu stiu ce cifra schimbata in numele motorului ca ma doare fix in cot atat timp cat are aceeasi putere:)) cand toti producatorii incearca sa creasca performantele ei raman constanti, eu pot paria ca de data asta nu le-a iesit... vom vedea vanzarile |
Quote:
o putere umpik mai mare ar fi posibil sa aduca mai multi oameni la showroom.. dar poate s-au gandit k nu e nevoie.. e totusi o masina cu tractiune (fata) care ar tb sa se comporte bine shi pe drumuri virajate.. odata cu tuningul la motor tb sa apara modificari la sist de franare, bari stabilizatoare mai mari, etc.. toate astea ar fi urcat pretul.. facandu-l poate prea scump pt publicu tinta.. Vb aia dk vrei mai mult intodeauna este aftermarket.. masina fiind o baza buna pt eventualele upgradari.. dupa cum ai spus tu vom vedea prin vanzari dk strategia lor a fost buna sau nu.. |
nu stiti de la ce vine GTI?
|
nu stie nimeni??????????????????????
|
Grand Touring Injection. Si nu mai invada toate topicurile cu aceeasi intrebare stupida. Foloseste google !
|
mersi! intrebam doar
|
Am vazut si eu noul Type-R pe strada... E diferit de conceptul type-r pe care l-au aratat acum 2 ani.
Noul Type-R a pastrat aceeasi formula? Tractiune fata si 2.0 cu 200cp ? Pentru cine vrea sa vada care e mai rapid le sugerez sa fac un test drive. Asa iti dai seama cel mai bine. Plus ca o masina nu trebuie numai sa fuga. Va recomand calduros un test drive :-) |
Noul TypeR arata foarte bine dar are mici "chestii":
-puntea spate e semiindependenta -in crash test pe euroncap.com n-are decat 4 stele, Golf5 are 5 stele -se tuneaza greu pt. ca e aspirat iar comparativ cu Gti, orice proprietar normal la cap de G5 Gti il tuneaza obligatoriu si sare la 245cp moment in care TypeR n-are nici o sansa. Strict de "Fun", as alege TypeR ca arata genial dar sa-l campari la performante cu G5Gti e deja prea mult. |
as alege civic type-r
masina arata bestial in realitate sunetul iti ridica parul pe spate!!!:lol: :lol: :lol: |
a zis corect colegul mai sus. la un buget limitat un turbo se upgradeaza mai eficient ca un aspirat. dar ideea este ca acel motor de ctr este tunat la americani cu 400-500cp si rezista. acolo isi spune cuvantul acest motor.
si skyline gtr are 280cp stock, dar e contruit astfel incat sa ajunga la 800 fara probleme... deci diferenta intre hard core tuner si regular tuner...in plus acest CTR de la noi este contruit in anglia, nu in japonia. modelul CTR de japonia este comercializat si in sua sub numele de "Si"... asta ca o mica paranteza asupra subiectului. totusi mai mult curse pe asfalt nu au fost intre aceste modele? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning