Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - urs carpatin (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/195145-e30-urs-carpatin.html)

rares22 08-07-10 20:47

Re: E30 - urs carpatin

Quote:

Originally Posted by urs_e30 (Post 3502771)
salut ... mult succes cu acest proiect ;) ... speram sa vedem rezultatul final in cat mai scurt timp ... daca sunt si fonduri :P ... dak nu, nu ne grabim

ps: de ce ai ales mth 2 din fibra si nu din plastic

am ales kitul din fibra pt ca asa am luat masina cu el dar pe viitor sa speram ca sunt fonduri mai multe si o sa pun unul de plastic

rares22 08-07-10 20:48

apropo de chit bara de spate nu pot sa o montez pt ca nu am armatura care vine sub ea are cineva asaceva
?
:D

rares22 08-07-10 20:52

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 3502290)
hai cu poz"n"ele alea odata , sa te sun si eu intr-o zi sa trec pe la voi pe acolo :D

pai vino cand vrei sa vezi lucrarea in decurs

rares22 08-07-10 20:53

Quote:

Originally Posted by NorbyHPF (Post 3502730)
nu ai nevoie de un eleron de m tehnik 2?am unul la vinzare..daca esti interesat....;)

pai sunt interesat dar depinde cat vrei pe el:D

rares22 08-07-10 21:38

6 Attachment(s)
si ceva poze noi

daman 09-07-10 08:51

o sa iasa frumos ;)

rares22 09-07-10 18:41

cine are un carton de la plafon ca eu nu am si nu pot sa fac tapiteria fara el?:sad:

Cipilica 09-07-10 22:15

Felicitari pentru achizitie, pentru urs.
Sa ai spor la bani sa poti baga in el pentru ca cere. Si cere destul.
Sper sa ai si timpul si nervii necesari.

Iar acum cate ceva despre urs...
*vad ca pasajele la aripile spate trebuiesc inlocuite; se gasesc noi iar daca tot le schimbi eu as zice sa iei pentru modelul nou tinand cont ca ai kitt-ul MTechnic II
*bara fata merge si modelul normal facelift numai ca vei avea nevoie si de tampoane (suportii de prindere) pentru ca tu pe masina ai tampoane de la modelul vechi
*nu stiu exact la ce carton de plafon te referi, cred ca cel de la parasolare pe care vine OBC-ul, cel de deasupra parbrizului; daca e asa, am eu.
*pentru alte piese daca mai ai nevoie ne auzim la telefon

rares22 09-07-10 22:41

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 3506351)
Felicitari pentru achizitie, pentru urs.
Sa ai spor la bani sa poti baga in el pentru ca cere. Si cere destul.
Sper sa ai si timpul si nervii necesari.

Iar acum cate ceva despre urs...
*vad ca pasajele la aripile spate trebuiesc inlocuite; se gasesc noi iar daca tot le schimbi eu as zice sa iei pentru modelul nou tinand cont ca ai kitt-ul MTechnic II
*bara fata merge si modelul normal facelift numai ca vei avea nevoie si de tampoane (suportii de prindere) pentru ca tu pe masina ai tampoane de la modelul vechi
*nu stiu exact la ce carton de plafon te referi, cred ca cel de la parasolare pe care vine OBC-ul, cel de deasupra parbrizului; daca e asa, am eu.
*pentru alte piese daca mai ai nevoie ne auzim la telefon

nu acela care vine obec-ul ci acela pe care vine tapiteria plafonul mai bine zis ca am inteles ca la modelele cu trapa are crton nu sarme la tapiterie.ms pt sfaturi si in legatura cu pasajele nu cred ca le schimb ca bugetul e redus si am inteles ca sunt o gramada de bani:sad:

rares22 09-07-10 22:45

dar cred ca noi am vb mai cipilica la tel te-qm sunat acum cateva zile sa te intreb de mecanismul de la trapa .chiar l-ai gasit?:D

Cataaa_ 10-07-10 17:48

Quote:

Originally Posted by rares22 (Post 3506410)
nu acela care vine obec-ul ci acela pe care vine tapiteria plafonul mai bine zis ca am inteles ca la modelele cu trapa are crton nu sarme la tapiterie.ms pt sfaturi si in legatura cu pasajele nu cred ca le schimb ca bugetul e redus si am inteles ca sunt o gramada de bani:sad:

Cine zice sa le iei noi ? Pun pariu ca sunt o gramada de ursi prin brasov pe care se pune flexul .... ;)

rares22 10-07-10 18:56

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 3508158)
Cine zice sa le iei noi ? Pun pariu ca sunt o gramada de ursi prin brasov pe care se pune flexul .... ;)

eu unu nu stiu nici unu treb sa ma interesez sa vad dac gasesc

rares22 10-07-10 18:58

Quote:

Originally Posted by rares22 (Post 3508316)
eu unu nu stiu nici unu treb sa ma interesez sa vad dac gasesc

ai gasit mecanismul ala de trapa ca ai zis ca te uiti dac e functional?

b67xac 10-07-10 19:20

eu am avut urs si erau sarme ca si eu am schimbat tapitetia de la plafon

rares22 10-07-10 19:26

Quote:

Originally Posted by b67xac (Post 3508355)
eu am avut urs si erau sarme ca si eu am schimbat tapitetia de la plafon

dar avea trapa al tau ca am inteles ca la astea cu trapa au carton?

All times are GMT +2. The time now is 07:14.

- Copyright 2026 4Tuning