![]() |
Re: E30 - MOM
2 Attachment(s)
apropo ...a zis cineva carbon ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Arata super. Dar ce ai facut pana la urma cu taxa, ai platit-o?
Bafta in continuare! |
Quote:
|
Si la masina ai mai facut ceva? :rolleyes2
|
Quote:
|
frumoasa masina.sper sa reusesti sa o inmatriculezi
|
Quote:
|
Quote:
Bafta ! |
Multa bafta man. Ursul arata f bine, merita o inmatriculare.
Poate reusesti tu sa creezi precedentul sa deschizi o portita pentru mai multi. Numai asa vom reusi sa aducem ursi in RO in stare cat mai buna. |
Quote:
ce trebuie sa faci sa scapi de taxa : incepi ca orice om normal ... mergi la rar faci autentificarea , iti platesti toate taxele si faci dosarul complet dar fara dovada platii taxei de prima inmatrculare , dupa care se ace o cerere la serviciul de inmatrculari de care apartii ( domnule comandant sub semnatul ... rog a-mi inmatricula vehicilul marca ... tipul ... seria de sasiu ... fara plata taxei de prima inmatriculare ) mergi si o depui la inmatriculari , si vei primi acasa un refuz la care ii faci o copie si mai faci un dosar in care trebuie sa ai : - refuzul - copie dupa actele de germania sa zicem - copie dupa traducerile legaizate - copie dupa cartea de ro si autentificare si mergi frumos cu ele la un avocat daca stii de vreunul care se ocupa cu asta sau unul care e chiar avocat nu doar in acte vb cu el ii spui ce vrei sa faci , si el iti deschide judecata ... si de aici .. multa bafta ... astept si eu procesul ... mare grija la avocatii la care apelati , nu toti pot face asta ... |
mult succes cu procesul ..:idea:
anul asta si eu incep unul 8) pt un urs coupe, deocamdata il caut:arrow: |
frumos ursul tau sa ai bafta la proces cam 90% au castigat .spor la treaba cu el in continuare
|
ai cu ursu sa ai bafta cu el:!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:35. |
- Copyright 2026 4Tuning