![]() |
Re: Ce sa fac??
Quote:
|
stii cum a aparut rumegusul ?
nu... chiar pe bune, ai o febra de nestapanit ? atunci apuca-te de carte : odata aia de legislatie si a doua oara cea de fizica. a fi un pilot bun nu inseamna talent si-atat; trebuie sa cunosti si sa intelegi foarte bine fenomenele naturii. mai presus de toate, fii mai temperat! si o masina cu mai putin de 100 de cp iti poate pune dificultati, in cazul in care te crezi superman ;) pana maine dimineata, vise placute ! PS : daca stii engleza, atunci ce mai cauti aici ? Google (poate aflii si cum a aparut rumegusul) ___ din pacate, materialele in limba romana nu sunt intr-atat de numeroase precum cele in limba engleza. |
am eu un rx8 de vanzare ....poate te coafeaza...motor de 1300....230 de cai ...tractiune spate....cam se incadreaza la ceea ce vrei tu ...:D:D:D
ia legatura cu ONO e aici pe forum ....poate niste sfaturi de la profesionisti te vor face sa intelegi ce inseamna cursele |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
esti penibil
nu trebuie intai sa iti iei permisu trebuie intai sa constientizezi responsabilitatea pe care ti-o da ***-u ala de plastic oricum bag de seama ca conversatia cu tine e la fel ca atunci cand vorbesti la pereti.... discutia a luat-o rau pe aratura Ce sa fac?- Delete account:lol: |
Quote:
PS: merci pentru critica...si bafta in ceea ce faci |
stai tu linistit ca telu meu in viata la varsta de 17 ani nu era sa fac cunostiinta cu stalpii si cu plopii
nu te critic,spun doar purul adevar faca ocolisuri vb cand o sa te maturizezi |
Am dat si eu peste topicul tau si am decis sa scriu cateva cuvinte.
Acum cativa ani cand nu aveam permis eram cam la fel...ma gandeam numai cum e sa sa conduc,sa am permis,sa petrec zilele,noptile doar la volan,am mai condus inainte sa am permis,si asta m'a facut sa imi doresc mai tare.Ca sa mai stapanesc aceasta pasiune,m'am apucat singur,din banii mei sa adaug cate ceva la masina familiei,care urma sa fie a mea,i'am facut diverse accesorii din fibra de sticla,etc.Eram zilnic langa masina.Adevarul este ca fiecare dintre noi am fost asa inainte sa avem permis,dar odata cu acesta am realizat ce inseamna cu adevarat o masina.Conduc foarte bine acum,dar inainte sa ma urc la volan ma simt putin ciudat,nu mai am increderea care o aveam inainte sa am permis,nu din cauza mea,ci din cauza celor din jur,deseori era sa am probleme din cauza celorlalti soferi din trafic,nu e asa de sigur cum pare.Si ca tot ziceai de curse.Nu sunt eu prea nebun de fel,dar am vazut si eu ce inseamna sa ii dai blana,sa faci burn,etc.Si dupa mine nu prea merita.O mai calc si eu,dar ma mai feresc.Nu stii ce te asteapta la 100 metri.Plus ca piesele de pe masina nu rezista o vesnicie.Am stricat destule si prin asta am invatat ca nu merita sa o fortezi mereu,asa ca gaseste'ti un hobby,de exemplu modelism.Incearca sa modifici cateva machete,pe mine m'a ajutat sa stii.Apuca'te de desenat,eu stiu.Pasiunea pentru masini nu sta doar in curse sa stii :D.Sper sa nu te fi plictisit cu postul meu,ci sa te fi ajutat..bafta in continuare si ai grija;) |
Ai in cap doar NeFeSe-uri...
ps : Se formeaza inca un racer!! :lol::lol::lol: |
mareo ...daca nu ai nimic constructiv de zis ....poti sa zci pe alte topicuri . nefese ...zi ca nu te-ai jucat niciodata ...ai 18ani si esti zmeu ....esti mai rau ca el
|
Toti ne-am jucat odata si odata NFS,dar la 17 ani cred ca ar trebui sa iti revii din joc si sa gandesti mai logic putin,la el e cam grav,nu ma pun acuma sa citez din posturiile lui,ca doar le-ai citit si tu.
|
Nu cred ca asta vroia mareo sa evidentieze, pentru ca nu cred ca exista cineva pe forumul acesta sa nu fi jucat vreun NFS vreodata. Doar ca majoritatea care nu avem carnet constientizam faptul ca totusi, daca trebuie sa astepti pana la 18 ani, astepti pana atunci.
Treaba cu kartingul e chiar ok, si mie mi-ar place asa ceva(fac si eu 17 ani peste putin timp), dar in Oradea mai slab asa ceva, chiar deloc. Dar de la karting pana la M3 E46 la 18 ani...e mult, prea mult. Iar pana la "m-am obisnuit cu ideea ca as putea da intr-un copac"...nebunie, parerea mea. :rolleyes2. O alta solutie ar fi sa-l rogi pe tatal tau sa mai mergeti in poligon, ceva. P.S: Din cate stiu, era un baiat pe forum, Octavian, pe la sectiunea "manga" bantuia mai demult, care nu avea 18 ani dar concura pe o Corsa B la slalom paralel. Cauta-l si informeaza-te ;) Multa bafta |
Quote:
Intreaba-l pe baiat detalii si macar incearca. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning