![]() |
Re: Incepe - Proiect Oltcit
Quote:
|
ceva noutati.....mai ai....ai mai facut ceva la ea:rolleyes2
|
deocamdata mi-am tras un mp3, boxe si sub, am dat jantele si dupa ce termin cu bacu imi iau altele noi, eventual alea de pe DES, si deja am vb cu nijte uameni de spoilere, sa imi lucrez ceva original, nu fibrocoame ordinare...dar sa caut idei..vreau sa iasa mai frumos ca al lu sasha :D si poate chiar mai tare ca des-ul...dar deocamdata doar sper...dupa ca imi intra banii poate o sa fac sa si fie asa ;)
|
Quote:
ma bucur ca aud ca o sa iti faci spoilare unicate.... ;) |
sper sa nu fie un alt doar4u17....:!:
vom trai si vom vedea inca nu puteam face afirmatii ..by bodyspeed |
Quote:
|
ce faci cu jantele alea dupa ea le pastrezi sau le vinzi??
|
Quote:
|
bafta in continuare.....dar mai bine ai incerca sa modifici scaunele alea originale....sa nu mai dai bani pe altele...niste adeziv,niste burete,niste material si un croitor....
BAFTA la proiect |
pakt k leai vandut . totusi de unde le aveai?
|
Quote:
|
Quote:
jantele erau de peugeot, deci poate se mai gasesc pe la dezmembrari ;) |
the_nox bafta dj 16 xxs are dreptate incearca sa fi mai original poti sai pastrezi culoarea dar incearca si tu nuantari si combinati inca odata bafat si nu te lasa nai bani nu dispera or sa vina ei
|
frate muzica`ti trebuia? ... defapt eu tot nu am inteles cand te apuci de treaba... ocupate si tu mai intai de starea masinii, nu te apuca de spoilere si alte minuni.... si vb lu "piticu`" ... pune capu la contributie si realizeaza ceva care sa te reprezinte....
p.s.: parerea mea :) |
pai muzica deja o am, da imi mai trebe o mufa pt sony explode si o sa si pun tot sistemu pe masina, si fii linistit ca am gandit tot, tre intai sa ma ocup de tinichigerie...si dupaia o sa pot sa incep totul, si vreau sa o fac CAT MAI ORIGINALA, doar pragurile vor fi mai comune. Pt spoilerul de pe fatza deja am o idee, si mai "meditez" si pt ce o sa pun pe spate...deocamdata nu trebuie decat.. bani :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning