![]() |
Re: E30 - "PYR Drift Project"
ooooo..acum am vazut topicul, sa ai bafta, vad ca te misti, bravo
te asteptam pe pista sa-ti rupem capu'..glumesc.. te asteptam la grupa incepareti |
Ooooo ms ms tizule :D .... asteaptama ca vin din urma in forta .... sa vdm cum stam cu finantele sa termin rpd proiectul ... si apoi p pista :D dea latu.
|
abia astept sa il vad terminat :oops::oops:
|
Da ... ms Steliane ... promit sa te dau :P
|
cine face masina?florica si turcu ?
|
Florik.
|
2 Attachment(s)
Am promis poze .... motoru sus (pistonu nr1 e 1/2, 3/4 in cal ...) maxim cat a putut fii dus motoru in spate... + planat chiuloasa ... d maine se echipeaza motoru si urcam si anexele ...
|
la supapele alea nu ai facut nimic?k sunt cam jegoase
|
Le fac si la alea .... asta e poza d aseara p fuga facuta .. am trecut p la Florik sa i i las ceva si am tras eu 2 poze ... :D
Vor fi curatate si alea date o fata :peace: |
2 Attachment(s)
Udapte ... poze noi Blocu curatat si data o fata ... supapele si ele ...
Azi a sosit si puntea cu discuri sp+ jambe + amort groase f. (complete) tin sa i i mutumesc lui Gaby323 :P Maine sosesc si farurile grilele narile fusta p fata, pus un diferential 3,64 si sa ajung cu suspensia la intarit :D |
:pistoles: Inchis chiuloasa montat din anexe ... intarit amortizoarele ... maine tre sa ajung la strung sa modific tulumba d la pompa d servofrana ...
Montat jambele groase si puntea cu discuri ...:dance: |
:peace:Montat tulumba la servo, montat galerii , instalatia electrica si ea, cardanu sa modificat impreuna cu timoneria ... si ele pe masina ...
A venit si uleiul 1ow60, filtru ulei, lichidu d servo si frana racing....:pistoles: |
Quote:
|
Pai s a enumar :
in primu rand ms ca te intereseaza topicu meu. 1 - suportii la nicu in pipera. 2 - montat motor masina tot nsl_florik. 3 si 4 : sfaturi utile rotti si razvan_doi si cumnatamiu robert si Turcu bix`u. Care tin sa le multumesc pt sprijin fara a le face statuie sau a i linge in *** cum fac unii. |
Quote:
spor la treaba.... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning