![]() |
Re: vand pocket bike
deocamdata nu mai am ......... dar se rezolva;)
|
in 2 3 saptamani ... vine transport nou:P cei interesati pentru :lol: rezervare dati un tel:lol:
ps steaua 23 a luat 1 de la mine ... azi am vb cu el la tel si mai vrea 1 deci... client multumit |
Am o intrebare :D poti sa le conduci pe drum public ? iti trebuie permis sau nu?
|
si ink o chestie :d tu ai permis pe A1 ? dak da cum ai reusit sa inveti monitorul oficial :))) eu nu reusesc sal bag la cap :D
|
nu-te trebuie permis ca are 49 de cc. poti sa mergi si pe strada. in cel mai rau caz te opreste politia sa te intrebe detalii despre el :)))
|
mai aduc:) azi a plecat tata duminica va mai dau inca 8 bucati ... poze pe paginile anerioare..........preu tot ala..............
aaa si pentru pustiu care ma intreba de carnet.. ce sa faci frate tre sa inveti ia cartea galbena citeste o de 2 3 ori apuca te fa o carte diania cu chestionare... fa toate intrebarile din carte si ia r chestionarele si ar trbuii sa fi toba de carte |
Quote:
|
frate nu mia face offtopic... vrei cumperi... nu vrei.. no problem.. vrei informatii aberante da un tel
|
GATA SAMBATA SEARA LE PUTETI VEDEA.........AM 10 bucati.... identice cu cele din poze.....pretu e acelasi....
|
cu reducere pentru clientii vechi :))
daca fac rost de bani vin sa mai iau una ... |
evident :) ca pentru clienti vechi se face reducere si se da cu un plin de benzina:))
oricum am spart piatza uitati la ce pret vinde altcineva de pe forum https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/20729-vand-poket-bike.html |
nai spart nici o piata pt k alea sunt cu fara .ale tale nu au .
|
ma tu esti sanatos?....... arata mie unde au alea far.... am impresia ca esti sarit de pe fix aici pe topic ai vorbit numai aberatii.. te rog sa nu mai postezi te topicu meu.............stai jos nota 2
|
Daca am 1.75 incap p ele???
|
yo am 1.85:) si stau bine:) vino sa vezi cum stai
later edit am vaz ca esti din onesti..... da frate merge;) TRIMIT ORIUNDE IN TARA CU CARGUS |
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
- Copyright 2026 4Tuning