![]() |
Re: Electrica, electronica
Quote:
|
3 Attachment(s)
Oferta de craciun:))...avem benzi de leduri albastre, rosii, verzi, alb neon la pretul de 30 ron metrul. De asemenea ofer si montajul:p.
|
am cumparat o banda de leduri....nu se compara cu cele luate din comert...foarte multumit.am sa revin si cu poze....recomand
|
4 Attachment(s)
pozele promise.....(alb neon)
|
foarte bune benzile de led:D am discoteca in masina!E foarte tare si pe electrica:D
|
salut.un pret te rog pentru schimbat iluminat bord si cd player la un opel astra h?
|
Hai 60wanted k a iesit frumos:p. Asteptam si poze cu usile spate, luminare la picioare si in torpedou. Acum ai iesit si tu din banaliate (din preistoric....auzi sa nu iti mearga lumina la torpedou:)))
dipsy_007 ai Pm. Noile date de contact: 0751025700 0732585471 [email protected] |
9 Attachment(s)
ceva lucru in echipa cu Iulian....
|
Mai lucrezi?
daca da ma intereseaza : -schimb lumina bord (ceasuri+consola) pt un focus mk1 -lumina la picioare fata+spate si cumva sti sa repari difuzoare? adica sa le rebobinezi ? |
Salut...vreau sa montez o alarma pe inchidere la un e36 coupe..un pret..?
|
numerele de telefon nu mai sunt valabile ?lasa un numar pe care poti fi contactat ,vreu sa imi montezi o alarma .
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut Iulian!
Ma poti ajuta si pe mine? Uite aici datele, cred ca si tu detii dacie si sigur stii: https://forum.4tuning.ro/306-zona-teh...ml#post5404808 Merci!:D |
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
- Copyright 2026 4Tuning