![]() |
Re: Conceptul Audi R-Zero
Quote:
|
Cred ca este una dintre cele mai frumoase masini pe care le-am vazut in viata mea!!! :|
Si e si electrica...si are si un top speed de 286 mph... Pur si simplu...o iubesc! :) |
designul ca de obicei ca ceapa suntem obijnuiti ca ii audi!!!!!!!!!!!dar pt o eco car are performante belea.
|
286 MPH ? zic si eu ca hai sa fim seriosi .. veyron si nu ia atata :) si toate se limiteaza electronic pana la urma. Unde poate sa ia asha viteza? poate pe testele de pe calculator .. in simulari undeva ..
|
dar ceva despre autonomie se stie? cati km poti merge cu ea pana se descarca bateriile, cat dureaza un ciclu de incarcare?
|
chiar seaamana cu bugatti veyron.:lol: bine ai zis tu dyz.;)
|
seamana mult cu bugatti veyron ..dar e mai urat ca veyron ..e cam uratzel ..oricum ca performantze ..ma face sa o ador :D:D:D !!!
|
prea tare masinutza ... keep gooooing ;)
|
Quote:
~Nautilus |
hmm destul d frumos ;)
|
Daca nu ati aflat Audi detine si Buggati si din cate am mai citit si eu pe ici pe colo si audi R8 si audi R-Zero si Veyron au fost proiectate de acelasi om!
|
286mph este estimated top speed, probabil ca trebuie sa ii schimbi bateria ca sa ajunga la viteza aia :D
zgb ai inebunit cu softu ? aia care au proiectat motorul nu stiu sa faca niste harti? |
In curse se alege o mapare a ECU pentru fiecare circuit pe care va rula masina, dintre mai multe posibilitati ;) in plus, puterea nominala si cuplul nominal al motorului nu sunt cel mai important criteriu de alegere...
~Nautilus |
| All times are GMT +2. The time now is 09:53. |
- Copyright 2026 4Tuning