Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Pentru cei ce nu dorm noaptea !!!!!!! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/194426-dorm-noaptea.html)

golf.gti75 22-08-10 11:00

Re: Pentru cei ce nu dorm noaptea !!!!!!!

Quote:

Originally Posted by Babutz (Post 3601475)
ma uit la filme...vanez tantari :))

faza cu tantarii e un sport de vara pe care il practicam majoritatea :)))

Babutz 22-08-10 11:44

Quote:

Originally Posted by golf.gti75 (Post 3601623)
faza cu tantarii e un sport de vara pe care il practicam majoritatea :)))

mwahahaha...am stat nopti sa rup peretii..cu tot cu aparat de tantari:(

Grasu'XxL 23-08-10 14:10

Quote:

Originally Posted by golf.gti75 (Post 3591283)
nimeni nimic??? pe caldurile asteanu cred ca ati stat in casa

Ziua in casă, noaptea afară!

Când am bani, ies cu o prietena în oraş.
SAU
Merg cu prietenii mai bem mai glumim şi ne uităm după copile/fete/femei/babe/cadavre/mumii, depinde ce stare de spirit avem:lol:.
SAU
Pun îi dau bani lu' fratemiu' şi mergem la unu care are un Vision V6 220 cai si mergem şport prin oraş, muzică la maxim, super.

Când nu am, mergem la mine sau la ea stăm în curte(stau la casă) şi ne uităm la stele apoi mergem in casă si dormim amândoi, la mine sau la ea.(hehe)
SAU
Merg la stadion şi alerg până dimineaţa (că doar suntem graşi şi trebuie să slăbim nu?:D)
SAU
Stau la PC până dimineaţŕ şi citesc despre probleme/orientare/fantezii/boli sexuale (trebuie sŕ fi informat, nu?)
Cam atât.

golf.gti75 24-08-10 12:51

Quote:

Originally Posted by Grasu'XxL (Post 3604242)

SAU
Merg cu prietenii mai bem mai glumim şi ne uităm după copile/fete/femei/babe/cadavre/mumii, depinde ce stare de spirit avem:lol:.
SAU
Pun îi dau bani lu' fratemiu' şi mergem la unu care are un Vision V6 220 cai si mergem şport prin oraş, muzică la maxim, super.

Când nu am, mergem la mine sau la ea stăm în curte(stau la casă) şi ne uităm la stele apoi mergem in casă si dormim amândoi, la mine sau la ea.(hehe)
SAU
Merg la stadion şi alerg până dimineaţa (că doar suntem graşi şi trebuie să slăbim nu?:D)
SAU
Stau la PC până dimineaţŕ şi citesc despre probleme/orientare/fantezii/boli sexuale (trebuie sŕ fi informat, nu?)
Cam atât.

explicit baiatu. bravo

pwr_bz 24-08-10 15:33

Depinde de finante.
Daca sunt finante afara prin birturi...cu damele daca nu`s lovele tot o ardem aiurea pe undeva isi face mila unul altul:))
Oricum activitati sunt destule cand nu ai somn.
Ai de unde alege.
Pe forum.messnger haifaiv feisbuc:)) chestii..

MarioCrT 30-08-10 02:10

Quote:

Originally Posted by Grasu'XxL (Post 3604242)

SAU
SAU

SAU
SAU
Cam atât.

Stau și mă minunez de poveștile acestui copil . Absolut fabuloase .Desenele astea chiar ii strică pe unii. Mi-ai făcut seara mai bună:lol: :woowoo:

DrifterGT 30-08-10 04:01

Ma enervez ca de cate ori scriu la ora 3:00 AM , se posteaza pe forum la 3:01 :evil:

golf.gti75 02-09-10 09:25

Green all night for all boys and all girls :peace::lalala:

Champion 02-09-10 09:47

Acuma ca a venit frigu in casa, pe forum, pe net, la tv, sau doar stau in pat si ascult muzica la casti :P pana adorm.Cand e vara si frumos si cald afara, noaptea, pe afara cu baietii si fetele :p sau cu fata :)

@MarioCrT - ce sa facem, toti am fost copii, toti visam, sau visam in continuoare :))

DrifterGT 04-09-10 05:50

4:50 , tocmai ce am terminat discutia cu o fata si am fugit la somn ! Noapte buna! :-)

Grasu'XxL 04-09-10 08:17

Quote:

Originally Posted by MarioCrT (Post 3619430)
Stau și mă minunez de poveștile acestui copil . Absolut fabuloase .Desenele astea chiar ii strică pe unii. Mi-ai făcut seara mai bună:lol: :woowoo:

Scuzaţi de off-topic

Dacă ajut un singur om să se simtă mai distrat/fericit atunci eu sunt mulţumit se acea zi! Şi apropo, chiar vreau să scrio o carte; o să ţi-o dau să citesti şi dacă eşti amabil scrii şi o critică?:D

MarioCrT 08-09-10 02:06

Quote:

Originally Posted by Grasu'XxL (Post 3633086)
Scuzaţi de off-topic

Dacă ajut un singur om să se simtă mai distrat/fericit atunci eu sunt mulţumit se acea zi! Şi apropo, chiar vreau să scrio o carte; o să ţi-o dau să citesti şi dacă eşti amabil scrii şi o critică?:D

Cu cea mai mare plăcere . Numai să scrii tu cartea aia să am eu ce citi la ora 3:00 .

golf.gti75 12-10-10 07:12

nu mai iese nimeni pe afara daca e frig??

GaYmEn 12-10-10 08:04

nu prea, mai mult lumea sta in casa si face diverse lucruri....

PUIU 82 17-10-10 06:34

Depinde de cat de plin e buzunarul.
Aproape gol:calculator.
Ceva prin buzunare : o samanta,un suc,o cafea prin oras.
Ceva mai mult prin buzunare:benzina si talpa.......nu conteaza unde.....plimbare sa fie.
Bafta!

All times are GMT +2. The time now is 13:17.

- Copyright 2026 4Tuning