![]() |
Re: Machete in lucru - pustiu_FUG
2 Attachment(s)
de azi am inceput si planurile pentru o diorama- va fi complexa ca sa spun asa, adica va cuprinde o parte de drum un magazin de piese tuning, un service de tuning parcare si va fi foarte luminata:-) etc...
astept sa mai primesc lemn special cateva piese etc..:-) |
Arata bine!Bafta! astept sa vad ce-ti mai cocleste mintea.Hai noroc!
|
Quote:
|
diorama se va baza pe un cadru din filmul 2 fast and 2 furious, o sa incerc sa fac o poza din film ca sa arat in mare parte:-)
|
as vrea si eu cateva idei cum sa vopsesc mustangul, dar vreau ceva special, o culoare mai speciala.. eventula culoare+ poza sa vad exact la ce va referiti!!
|
1 Attachment(s)
Quote:
P.S: Chiar daca si tu ai modelul 2006, paca vad, il poti face ca pe asta si ar arata bestial, asa planuiesc eu sa-l fac pe unul de-al meu, adica pe doua am unul 1970 si unul 2006 ca al tau si vreau sa le fac pe amandoua doar cu schema de culori diferite..vezi poza, poate iti place! |
in film "2 fast and 2 furios" daca nu ma insel gasesti un mustang la sfarsit galben cred, si unul decapotabil nu versiunea mea ci un model din 2002 rosu
in "fanst and furious 4" gasesti unul galben acum ma gandeam la un galben perlat cu perle rosii, dar cred ca si un negru foarte lucios iar sta bine:-? |
Nu stiu omule, e a ta! faci ce vrei!, doar ti-am dat un exemplu.
|
Quote:
|
Pana la urma m-am hotarat, va fi un negru foarte lucios, pentru stilul ei clean merge la nebunie8)
Pana una alta azi mi-a venit si lemnul si am inceput constructia:lol:, poze diseara ca nu am bateri:lol: la aparat |
4 Attachment(s)
cum spuneam, am inceput:-), astept idei pareri, orice:-)
|
Da chiar imi place inceputul :)
Daca vrei sa faci un tuning shop a-r trebui sa faci cateva rasteluri mici cu tobe sport, eleroane,jante ;) |
Quote:
Magazinul va fi plin de articole de tuning si pe afara.. sper sa iasa ceva frumos si placut:oops: p.s. cum "zugravesc" pereti?, nu vreau sa arate ca intr-un garaj adica o vopsea acolo sa arate ca ceva vechii, vreau sa aibe un "look" de nou stilat, ca intr-un magazin/garaj de tuning auto nu garaj de tinichigerie.. bafta! |
Bafta cu diorama.
La mustang poti incerca asa ceva .Daca te uiti atent aveti aceleasi jante. Si inca ceva daca nu te superi da-mi si mie ceva detalii despre lem:grosime,pret si eventual firma daca poti.Multumesc.Bafta. |
5 Attachment(s)
update la diorama: vitrina mijloc, un raft:lol:, garaj aproape terminat..
strada"multumesc, pentru urari si idee la mustang, ai p.m cu detalii despre lemn:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning