Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Golan "BRABUS" (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/193799-golan-brabus.html)

Alex30 15-06-10 07:13

Re: Golan "BRABUS"

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3441256)
Alex..eu ma descurc cu ea...stiu ca e joasa..dar arata prea bine asa :) , cat despre arcuri da sunt achizitionate de la racing nick,iar amortizoarele sunt facute la un centru de reparat/modificat amortizoare :)

Bafta :)

Deci cam asa arata masina...:)
poza 1 este doar cu arcuri HR si amortizoare stock
poza 2 este cu arcuriHR taiate cate o spira fata spate si intarit/scurtat amortizoarele de pe fata.
poza 3 este cum arata acum cu arcuri HR fata taiate o spira ,spate taiate doua spire, amortizoare fata/spate taiate /intarite

accept toate criticile...sa se arunce cu pietre :twisted::twisted:

Atat timp cat te descurci cu ea e ok...si eu sunt adeptul la low...dar prin Bucuresti se cam spulbera visul asta :(. Eu vreau sa imi iau doar arcuri imi place cum arata in prima poza...cum se comporta cu arcurile astea in curbe? Se aseaza mai bine masina? Lasa-mi si mie pe pm cat ai dat pe ele

ynp_46 15-06-10 07:16

cu toate ca ma bag ca musca`n stiti voi ce:lol:. cel mai indicat ar fi sa iti cumperi si alte amortizoare sport. oricum si cu amortizoarele stock e o diferenta mare, dar totusi daca umblii cu kormorane o sa iti taie aderenta repede(aici ma refer la un stil de condus putin mai sportiv)

razvaneluu 15-06-10 08:27

e bn ma asa pe burta laso asa ...nu te lua dupa altii , daca si tie iti place ..

WAYu 15-06-10 12:02

ii sta bine asa low, si cu jantele acelea. Mie imi place ! Cine vrea low, se descurca si pe gropi ;)

matheo66c 15-06-10 18:56

@B-61-KYS..nu o mai ridic...doar la iarna..ma descurc eu..nu vrea jeep ..bafta Cosmin
@Alejandro eleronul este fixat pe portbagaj nu pe portiera:) si este cu silicon si holsuruburi..:)
@Alex30 Alex cand mi-am pus arcuri mi-am cumparat suspensie sa zic asa...cand am luat si jantele mi-am cumparat a doua suspensie..iar cand am si intarit amortizoarele...deja e nebunie oe viraje :oops:
,sta foarte bine in viraje,cine stie stie (110km/h in rond la ALBA IULIA )
@razvaneluu..asa o sa ramana...pe timp de vara :)
@WAYu..exact..cine vrea..suporta :lol:

Alex30 15-06-10 23:02

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3443476)
@B-61-KYS..nu o mai ridic...doar la iarna..ma descurc eu..nu vrea jeep ..bafta Cosmin
@Alejandro eleronul este fixat pe portbagaj nu pe portiera:) si este cu silicon si holsuruburi..:)
@Alex30 Alex cand mi-am pus arcuri mi-am cumparat suspensie sa zic asa...cand am luat si jantele mi-am cumparat a doua suspensie..iar cand am si intarit amortizoarele...deja e nebunie oe viraje :oops:
,sta foarte bine in viraje,cine stie stie (110km/h in rond la ALBA IULIA )
@razvaneluu..asa o sa ramana...pe timp de vara :)
@WAYu..exact..cine vrea..suporta :lol:

Bun asa in rond la Alba-Iulia. Stau la Piata Muncii si frecventez zona Decebal-Alba Iulia-Unirii. Ma bate gandul momentan doar de niste arcuri...dupaia mai vedem

matheo66c 15-06-10 23:27

@Alex30 crede-ma ca o sa se simta diferenta :)

optimus 15-06-10 23:40

BUN bun in cat ia suta?

Alex30 16-06-10 13:51

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3444160)
@Alex30 crede-ma ca o sa se simta diferenta :)

O sa fac si eu aceasta schimbare :-)

Alejandro 16-06-10 13:54

cum ii cu cele 2 perechi de proiectoare? ai trecut itp-u caschetele albe nu au zis nimic? cum le-ai legat?

vasilica_gen 16-06-10 14:45

faina masina , felicitari :-)

matheo66c 16-06-10 15:19

@Alex30..spor iti doresc :) si sa ne spui cum e :lol:
@optimus la fel de repede ca un BeaMWeau:evil::evil:
@Alejandro poi o singura data s-au luat de mine..ca mergeam cu ele aprinse..dupa care m-au pus sa dau folie de pe fata jos, dupa care ne-am asezat la barfa si chiar le-a placut ideea :)..iar la ITP...nu-i problema..se rezolva :lol:
@vasilica_gen multmumesc :)

Alejandro 16-06-10 18:41

dar cum le-ai legat? serie sau paralel?

matheo66c 16-06-10 19:51

@Alejandro am facut o alta instalatie separat alimentata de la baterie..cu releu separat,siguranta separat si am luat comanda la releu din instalatie originala de la proiectoare...astfel cand aprind de la bord..se aprind toate patru :)

Alejandro 16-06-10 20:29

merci de raspuns matheo

All times are GMT +2. The time now is 15:14.

- Copyright 2026 4Tuning