![]() |
Re: Golan "BRABUS"
Quote:
Atat timp cat te descurci cu ea e ok...si eu sunt adeptul la low...dar prin Bucuresti se cam spulbera visul asta :(. Eu vreau sa imi iau doar arcuri imi place cum arata in prima poza...cum se comporta cu arcurile astea in curbe? Se aseaza mai bine masina? Lasa-mi si mie pe pm cat ai dat pe ele |
cu toate ca ma bag ca musca`n stiti voi ce:lol:. cel mai indicat ar fi sa iti cumperi si alte amortizoare sport. oricum si cu amortizoarele stock e o diferenta mare, dar totusi daca umblii cu kormorane o sa iti taie aderenta repede(aici ma refer la un stil de condus putin mai sportiv)
|
e bn ma asa pe burta laso asa ...nu te lua dupa altii , daca si tie iti place ..
|
ii sta bine asa low, si cu jantele acelea. Mie imi place ! Cine vrea low, se descurca si pe gropi ;)
|
@B-61-KYS..nu o mai ridic...doar la iarna..ma descurc eu..nu vrea jeep ..bafta Cosmin
@Alejandro eleronul este fixat pe portbagaj nu pe portiera:) si este cu silicon si holsuruburi..:) @Alex30 Alex cand mi-am pus arcuri mi-am cumparat suspensie sa zic asa...cand am luat si jantele mi-am cumparat a doua suspensie..iar cand am si intarit amortizoarele...deja e nebunie oe viraje :oops: ,sta foarte bine in viraje,cine stie stie (110km/h in rond la ALBA IULIA ) @razvaneluu..asa o sa ramana...pe timp de vara :) @WAYu..exact..cine vrea..suporta :lol: |
Quote:
|
@Alex30 crede-ma ca o sa se simta diferenta :)
|
BUN bun in cat ia suta?
|
Quote:
|
cum ii cu cele 2 perechi de proiectoare? ai trecut itp-u caschetele albe nu au zis nimic? cum le-ai legat?
|
faina masina , felicitari :-)
|
@Alex30..spor iti doresc :) si sa ne spui cum e :lol:
@optimus la fel de repede ca un BeaMWeau:evil::evil: @Alejandro poi o singura data s-au luat de mine..ca mergeam cu ele aprinse..dupa care m-au pus sa dau folie de pe fata jos, dupa care ne-am asezat la barfa si chiar le-a placut ideea :)..iar la ITP...nu-i problema..se rezolva :lol: @vasilica_gen multmumesc :) |
dar cum le-ai legat? serie sau paralel?
|
@Alejandro am facut o alta instalatie separat alimentata de la baterie..cu releu separat,siguranta separat si am luat comanda la releu din instalatie originala de la proiectoare...astfel cand aprind de la bord..se aprind toate patru :)
|
merci de raspuns matheo
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:14. |
- Copyright 2026 4Tuning