![]() |
Re: Volswagen Golf 5 Gti Facut La Underground Tuning In Galati
super tare masina ... am avut ocazia sa o studiez live pt ca am si eu una in oras facuta exact ca ea...te lasa fara cuvinte...very nice..
|
Intamplator am vazut si eu masina........si credeti-ma pe cuvant "no comment"
|
Torque_Cosmin,crezi ca aia de la Supersprint debiteaza balarii???Ia intra frumusel pe site la ei si documenteaza-te inainte sa vorbesti.Si dupa aia documenteaza-te si despre filtrele de aer BMC CDA daca tot bati apropo-uri.
Cat despre puterea initiala a GTI-ului,e 197CP,nu 207CP. |
Quote:
|
Am eu :D
Jantele mergeau mai mari.Adik 18" :D No offence k-s din acelasi "trib" :D |
Este o optiune de viitor....daca as avea drumuri as pune si pe 20...pana atunci sa te dai tu cu jante pe 18 pe drmurile magnificii noastre patrii :shock:
|
Quote:
dk buza fatza arata mai bine, desi e deja comuna, pragurile si bara spate nu dau deloc bine pe rosu delooc si nu inteleg ce vad toti de e tare asa masina ... in afara de astia sub 18 pt k nha..ce sa le ceri...dar nu ar mai ramane nimeni dupa :) evacuarea a fost aleasa cam prost pt k nu e ii ofera performanta prea mare, poate macar sunet dar nush... per total , un 8 pt k nha..subiectivitatea :D ... dupa obiectivitate, un 6 merita ... |
Masina e facuta cam la graba si pragurile nevopsite arata nasol ca si fusta spate,chiar daca e carbon (???)
-ZZ-,eu am pe 18" si-am dat si-n gropile patriei de-am facut "buba" :D pe cauciuc da janta-i OK.Acuma stii ca depinde mult si de modelul jantei si mai ales de marca (go BBS :D ) |
Super tare botul :) ! Dar spatele dc nu il aratzi si noua ? Este stock ?
|
Quote:
In Constantza nu este nici un Golf 5 cu kitul ala de caroserie pe care l-am pus eu , si care nu este de la Je Design , este de la Rieger ... Si primul Golf 5 cu kitul asta va fi unul rosu . Quote:
|
Quote:
|
daca evacuarea e completa cu tot cu downpipe de 3" si doar cu un cat de 100 sau 200 cell atunci cu tot cu resoftare are in jur de 265-270, adica ai zis bine, parerea mea. eu n-am bani prea multi de downpipe asa ca ma duc la pitesti s-o fac la borla.
misto masinuta cat despre cei care sar imediat cu gura: domneeeee, n-are atat, ia du-o tu pe dyno si mai vedem, ia mai taceti ma din gura daca tot nu stiti ce ziceti acolo. legat de presiunea de 1,1 bari care zici ca o ai acu.... pune-ti un ceas de presiune, de preferat raid ca-s bune si-o sa ai o surpriza :)) toate astea care-s resoftate pe la 240-245 cai au presiunea pe galerie cam 20-21 psi adica aprox 1,4 bari :P ei zic 1,1 ca sa nu para prea mare schimbarea :D daca tot ai motoru asta tfsi, vezi sa n-ai probleme la diverter sau la PCV. salutare |
e misto masina... s-o stapanesti sanatos...
|
Quote:
|
Buna ziua la toata lumea...........
Golful s-a mai modificat putintel acum are o prelungire pt bara fata de la ABT SPORTSLINE si capota cu autocolant negru mat pe mijlocul capotei stil ABT SPORTSLINE(vezi www.abt-sportsline.com). ............apropo va multumesc tuturor celor care mi-ati laudat si admirat creatia............NUMAI BINE TUTUROR |
| All times are GMT +2. The time now is 02:50. |
- Copyright 2026 4Tuning