Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Honda - Acura tuning (https://forum.4tuning.ro/142-honda-acura-tuning.html)
-   -   Sohc turbo Vs Dohc turbo(d series) (https://forum.4tuning.ro/142-honda-acura-tuning/192704-sohc-turbo-vs-dohc-turbo-series.html)

Acc3l3ratoR 29-12-12 22:37

Re: Sohc turbo Vs Dohc turbo(d series)

Quote:

Originally Posted by giany_TM (Post 5299859)
Acum ce sa zic ...in mare parte are dreptate si ce zice MARUTU aici ....doar ca in RO ,din pacate cei care fac softuri bune nu prea lucreaza cu ....HONDATA,CROME,UBERDATA ......BLABLABLA .Culmea e ca majoritatea tunerilor de pe dincolo folosesc programele astea cel mai des la HONDA turbo s_au NA .
Toti stim ca majoritatea hondarilor din RO ,cel putin cei care merg pe instalatie obd1 ,merg pe softuri scrise de ceva dude de prin stiu eu ce tara ,ecu sochetat pus un cip rescris cu alte valori ...care uneori merge poate mai prost decat stock si asa ramai cu el ,eventual mai trimiti un mail sa iti trimita altul ca parca nu merge asa cum te asteptai ,insa nu toata lumea stie ca omul ce face softul trebuie sa aiba si el ceva cunostinte de mecanica si tu trebuie sa dai date despre engineul tau cum ar fi ...compresia pe care mergi ,benzina ,axe ,galerie.....bla..balabala..tot ce nu mai e stock sa stie omul ce face .
Ca sa nu o mai lungim cu povesti .....se va putea scrie soft in timp real cu posibilitati nenumarate de upgradare ,toate sculele pentru treaba asta sunt deja ,asteptam sa se mai incalzeasca putin .TOATE ASTEA DOAR LA OBD1.

poti face soft pt un minime cu culoasa de d16y8 pe bloc d14a4??

Nebunul_89 02-01-13 13:53

Quote:

Originally Posted by Acc3l3ratoR (Post 5300601)
poti face soft pt un minime cu culoasa de d16y8 pe bloc d14a4??

Daca nu ma insel d16y8 are obd2... daca e asa.. ai nevoie de harness si un ecu obd1 :)

Acc3l3ratoR 05-01-13 23:11

Quote:

Originally Posted by Nebunul_89 (Post 5303464)
Daca nu ma insel d16y8 are obd2... daca e asa.. ai nevoie de harness si un ecu obd1 :)

stiu...ca altfel ..se poate un pic de tuning AFR cu SAFC....dar nu prea se merita ...
mai bine un obd1

fmi03 30-05-14 22:27

eu nu modific chipul din ecu, el ramane stock si mai primeste un piggy back (Perfect Power sau DET3, AEM FIC6) pe care il programez. asa le am facut la toate si merg bine.
Mentionez ca erau bmw-uri dar e valabil si la honda.

Toyboy 31-05-14 09:01

Quote:

Originally Posted by fmi03 (Post 5711725)
eu nu modific chipul din ecu, el ramane stock si mai primeste un piggy back (Perfect Power sau DET3, AEM FIC6) pe care il programez. asa le am facut la toate si merg bine.
Mentionez ca erau bmw-uri dar e valabil si la honda.

aia e asa... sa zici ca n-ai facut nimic la electronica, in comparatie cu ce zic colegii mai sus ;)

fmi03 08-05-15 22:29

Quote:

Originally Posted by Toyboy (Post 5711788)
aia e asa... sa zici ca n-ai facut nimic la electronica, in comparatie cu ce zic colegii mai sus ;)

Nu mereu ce e mai complicat e si mai bun!

All times are GMT +2. The time now is 08:00.

- Copyright 2026 4Tuning