![]() |
Re: Vand piese Golf 3
Spune-mi un pret pentru oglinzi.
|
Quote:
|
Quote:
In principiu asi putea intre 7:30-9:00 si dupa 19:30 daca se poate? |
Quote:
|
o poza si un pretz la triple ?
|
am 2modele cele de golf 3 cl si cele HElla de vr6
|
hai ca am mai multe piese
|
Salut.M-ar interesa si pe mine,daca ai,de la broastele usilor,partile fixe de pe stilpii usilor(unde se inchide usa),dar daca sant bune si nu sant uzate bucsile de plastic de la ele,ptr. ca ale mele sant foarte uzate si nu mai sta bine inchisa usa.Daca le ai spune-mi un pret la toate 4.Multumesc anticipat si bafta la vanzare.
|
Quote:
|
Dar bordul il mai ai,ma intereseaza partea centrala cu bricheta si scumiera daca este buna si nu e rupta rama aia subtire de plastic si sa fie cu mufa de diagnoza neaparat!
|
da bordul il am este complet....dar nu-l dezmembrez. il dau cu totul ;)
|
8 Attachment(s)
o mica recapitulare a pieselor:
-punte spate 4prez -bascule fata -amortizoare fata/spate -plafon plus golf 4usi - fuzete 4prezoane -discuri fata -bara spate 2bucati -esapament complet - comanda climatronic -aeroterma climatronic -set usi complete(chedere, balamale,broaste,geamuri, fete de usa, minere ) -haion cu stergator - motorasele stergator st/dr fata -pompa frina (cu ABS) -caseta directie - intercooler - stopuri/ triple spate 2 modele Golf CL si golf Gti -roata de rezerva 4prezoane (cea mica) - bord -spoiler bara fata -oglinda st mecanica complecta -oglinda dr dar nu este complecta -tot ce inseamna plasticaraie din interior (golf 3 in 4usi) -contact volan - volan (cu aerbag sarit) -maneta semnal -maneta stergator -buton aprindere avarii -rezervor benzina + altele pe care le-am uita si omis sa le trec Preturile sunt pt toate buzunarele si discutabile in limita bunului simt Multumesc si va astept cu cererile voastre |
salut,
pe toba intermediara cati bani vrei? (cea de la puntea spate) thnks edi |
hai cine mai vrea ????????
|
hai ca mai discutam de o ciocolata calda hai ca-mi trebuie banii pt avansul la cea noua...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning