![]() |
Re: OPEL DRAGRACING 3-4 iulie 2010 SATU MARE
care ati fost recent intre Oradea si Satu Mare? s-a mai reparat drumul?cum e?
|
Este in reparatie, deci mare atentie. Īnsă, evenimentul este aşa de complex şi sper să fie aşa de atractiv, să veniţi :)
|
Noi suntem mai multi care venim prin Ungaria, e mult mai bine. Iesiti si voi pe la Bors si intrati pe la Petea.
|
Quote:
|
cred ca pana la urma venim prin ungaria,pt.50 km in plus nu se merita sa-ti rupi masina;)daca aveam suspensie normala nu era stres :D dar nu am chef sa-mi sparg baia,tocmai ce am schimbat'o ...numai bine si sa speram ca prindem vreme frumoasa.
|
Salut! As vrea sa stiu care program este valabil? Cel de pe site-ul oficial sau programul trecut in regulament? Sunt 2 programe diferite si as vrea sa stiu daca ma inscriu la grupa SM trebuie sa duc masina de sambata (adica vor fi sambata antrenamente la grupa SM) sau doar duminica trebuie sa fie prezenta masina? Multumesc.
|
Quote:
Deci, sambata se vor face doar inscrierile intre orele 9-17 (dupa aceasta ora nu se mai admit inscrieri). In aceasta zi se vor desfasura antrenamentele si calificarile pentru finalele de duminica. Adica daca nu concurezi sambata, nu intrii in finale duminica.. cam atat.. :) Repet! Pana atunci se poate schimba.. in functie de cate masini vom avea la start.. Nimic nu e batut in cuie 100% .. |
Văd că tot a apărut un orar al autobuzelor.Mersi.
|
1...day :twisted:
|
Quote:
|
De la gara spre aeroport o sa fie autobuz ?:)
|
deci.....azi am fsot prin orash...(carei la vreo 30 km) si am vazut deja un tailer...cu dodge viper...si alte masini tuning.....mai era un bmw seria 6....sincer imi era mila de el...:sad: deaorece un bmw "low" pe drumurile...astea....si mai era un golf 3 vr6 :D
|
Azi a fost frumos.
|
Quote:
|
Quote:
mai ales ca sunt finalele, mai vine lume pentru ca unii au lucrat :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 17:26. |
- Copyright 2026 4Tuning