![]() |
Re: [EXT] Dacia 1310 ... it`s black...it`s white ..yeyeye :P
Quote:
vezi ca nu ascund nimic:lol::lol::lol::lol: |
eu o stiu live, chiar daca nu avea jante atunci si arata bine. tot respectul pentru ambitia si idee lui tau.
|
Multa munca ... da se si vede. Felicitari proprietarului pentru masina.
( parca ar da mai bine un prag drept...) |
Cea mai tare Dacie din Romania.Acum stiti cum e treaba aia....e usor sa ajungi pe locul 1, mai greu e sa te mentii acolo.
|
Quote:
|
destul de reusita masina... nu-mi place kestia aia de pe capota si k are vopsite jantele negre... dar asta tine de gustul fiecaruia presupun
tau stai prin zona brancoveanu, k te-am vz p acolo!? |
Quote:
si da prin brancoveanu stau! |
marfa... asteptam poze :D
|
18 Attachment(s)
am promis poze, am niste poze de azi si de ieri dar in lucru mai am putin si este gata de strada....
|
frumos... da ce simbolizeaza tipul ala cu aripi????
|
Quote:
|
nu stiu ce vedeti voi asa extraordinar la masina asta.poate doar efortul propietarului
|
E frumoasa intr-adevar! Singurele lucruri care nu imi plac sunt pragurile, in rest foarte frumoasa! Felicitari !
|
n-am ce spune, n-ai ce critica la masina asta :shock: e perfecta.. bafta tau`le .. vezi ce mai faci.. :drunk:
|
cu genul asta de topic:
Quote:
Quote:
Mie unu nu-mi plac pragurile barele fata/spate (dacia e o masina patratzoasa de felul ei si parca nu se potrivesc) jantele vopsite si stopurile spate care la un moment dat erau transparente. In rest vad o dacie vopsita in 2 culori cu neoane si manere mascate. Faptul ca a aparut in videoclipul cassa loco nu ma impresioneaza cu nimic. Sunt sigur ca mai exista imbunatatiri la masina dar eu critic doar ce vad si nu-mi place. Oricat de direct ar fi raspunsul meu sper sa-l apreciezi (am ales sa nu fiu fals si sa dau ceva argumente)...te felicit pentru ca ai avut curajul sa investesti intr-o marca moarta de zeci de ani. Rezultatul este o masina ingrijita DAR IN NICI UN CAZ PERFECTA. Noroc in continuare. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:13. |
- Copyright 2026 4Tuning