Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   [EXT] Mazda 6 - alien invasion (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/19194-ext-mazda-6-alien-invasion.html)

F.R.Sonic 21-07-06 23:11

Re: [EXT] Mazda 6 - alien invasion

Quote:

Originally Posted by Andre3y
Asta da e foarte frumoasa..cu GUSTTT :D :D

Cu gust de ce? :D e faina dar culoare e prea exagerata..am vazut-o si pe viu si tot asa i-mi pare....in rest e de 10

Sasha_z 22-07-06 22:08

imi place absolut totul la ea...e EXTRAORDINARA...pana si culoarea asta aprinsa ii "sta bine" :) o treaba excelenta a`ti facut...

alicee 24-07-06 05:32

nene.. eu cred ca ai stricat frumusete de masina. De culoare nu zic nimic(deh fiecare dupa gustul lui). Da saracia ala de eleron ce banui ca nu are nici un rol aerodinamic , ca sa nu mai zic de spoilerul ala a la nfs, urla din toti porii a kitch. Nu zic.. poate ai lucrat mult la ea, insa pe langa a lucra cu dalta si ciocanul mai trebuie sa ai si putin bun gust. Hac.. parerea mea

Reme 30-07-06 12:40

bibelou e 6 asta!

Zuky 30-07-06 16:26

Foarte foarte frumoasa

ShinyG 30-07-06 16:46

Pot spune ca per total masina este peste medie.
Din pacate detaliile kitului nu sunt la cel mai inalt nivel! Micile guri de aerisire din barile fata si spate nu au nimic in comun cu stilul general al masinii...
Am vazut masina pe la diferite expozitii si nu inteleg ideea spoilerului spate care nu pare deloc solid. Cred ca la peste 100 la ora face zgomot de la vibratii...

redbull2007 12-08-07 21:49

deci e super beton lucrata .... ;) felicitari propietarului ... ;) merita 11 ;)

rider on wheel 18-08-07 06:58

E FRUMOASA... No coMMent

FLAME 20-08-07 13:36

mijto masina.....facuta din bara-n-bara.tare...mai ales culoarea

confuzzling 21-08-07 17:36

prea tare masinutza asta !
felicitari proprietarului si sa aiba grija de ea !
chiar nimic de reprosat

ADDOstreet_racer 28-08-07 22:52

Felicitari inko data viteza ....si baietilor ce au lucrat la ea ....k de obicei caitate cap coada .....la baietzii astia ....

22VIN 28-08-07 23:40

st singuru kre a votat kitsch pt ca e mult prea verde, detest pleoapele iar bara din fata e un pic cam exagerata... da ma rog e opinia mea nu-mi sariti in cap:))

Cosmin* 04-09-07 00:11

arata foare bine masina...la 4tuning la metro sau prisma tura umpic motoru...se auzea binisor...are cva la motor...la exterior arata de nota 10 :)

bogddanel 06-09-07 19:56

masina asta e de o calitate ireprosabila, am vazuto anu trecut, knd plecam la mare...a depasit masina in care eram si apoi am incercat sa raman cu ochy dupa ea...da nu am reusit, e o superbitate de masina
unii spun k veredele ala e prea nuj cum...dar mie mi se pare ceva frumos si de efect, desi in locul proprietarului as fi optat pt un albastru neon sau un negru...insa nici cu verdele nu-mi e rusine;):D

yo_tipu 09-09-07 17:17

am vazuto si eu de multe ori, pot sa spun ca e foarte reusita si aproape de fiecare data era imaculata <asa se pastreaza o masina>

All times are GMT +2. The time now is 07:13.

- Copyright 2026 4Tuning