![]() |
Re: Golf 3 - OZZY
Quote:
|
la fel ca si koala_boy parerea mea sa nu scoti bandourile...
de fapt conteaza sa iti placa tie nu noua, bafta |
Quote:
|
nici eu nu as scoate bandorurile
nu as fi astupat nici numarul:D si bara astupa decat dungile alea dupa ea lasa prelungirile ca o strici parerea mea:D |
1 Attachment(s)
asa as fi facut eu spatele(ca in poza).. iar dunga nu ma refer la cea din bara, ci cea fix de sub stop(de pe margini) iar cu bandourile is de aceeasi parere.. sa nu le scoti! daca vrei sa fii mai unicat.. niste clantze de audi ;) bafta
|
Quote:
|
vedem...ce o mai iesi,dar imi place si asa clean.o sa-i fac suport in bara spate si vedem atunci cum a iesit.
bandourile eu zic ca ar da frumos fara ele,dar nu stiu ce sa fac. e bine ca-mi dati pareri,asa ma orientez si eu mai bine. |
15 Attachment(s)
am mai facut ceva...nu am astampar...priviti :D
Cele 2 ozzy-uri stand la umbra :D si ozzy al mic cu ceva modificari pe el in plus :X:D |
am vazut azi golfuletu la dima
frumoase jantele albe cu stopurile ai ceva in plan? |
Man, imi pare rau sa iti zic, dar chitul ala va crapa tot... la bari trebuie neaparat chit pentru plastic... Am facut si eu cu chit normal si e praf...nu tine deloc.. Ideile tale sunt foarte faine, dar te chinui cu lucrul degeaba....
PS. george, mai ai ceva poze cu golful ala gri? |
@chriss: astupa si linia aceea de sub stopuri :D in rest cum ai zis si sebastian.. daca nu pui kit de plastic v-a crapa! bafta!
@sebastian: cred ca mai am .. trebuie sa le caut :D |
salut baieti...pai daca aveti vro idee,o denumire de kit astept PM ca nu am aflat inca de asa ceva,stiu doar de kit fibra,ala e?stopurile o sa-mi iau ceva de genu:
http://www.gamamag.ro/images/FKRL09.jpg doar ca rosu ala va deveni "afumat". si faruri de genu: http://3.images.ok-shop.ro/thumbs/36...mb_250_216.jpg dar sa vad daca gasesc si cu semnal in el,daca nu...improvizez eu. da,invat la dima.tu esti din dima? o sa ma duc peste cei de la tuning unde am facut masina si o sa le dau cu ele in cap,daca imi crapa. va multumesc de ideei :D ;) |
Quote:
stopurile ar da bine si astea originale putin afumate farurile alea par sa aiba semnale pe interior barile le vopsesti? |
o sa fac toata masina un albastru frumos...nu le las pe astea ca nu prea ma incanta...vreau ceva "clean" :lol:
poate te cunosc din vedere... |
1 Attachment(s)
@chriss: ce zici de modelu asta de stopuri ? iar la faruri poti pune bec de semnal in ele :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning