![]() |
re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
1 Attachment(s)
venii tymonelu la mine, eu era bagat pe sub bord sa caut butonu` de deschidere si el se duse direct la capac si apasa pe margine si se deschise =)):lol:
daca nu am bagat deloc pana acum benzina, nu m-a interesat :)) aveam jumatate de rezervor cand am luat-o si da, pe capac scrie si de 15 dar in talon/certificat scrie pe 14 max... pana mea |
doamne ajuta ! problema rezolvata :))
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
da-i in ra|-|at cu RAR`ul lor
am desfacut capacu` de la dif din fata, sunt fire trase, dar cred ca nu sunt legate la cd player... am incercat o ora sa scot playeru de acolo si ... canci... nu reusesc de nicio culoare si in ultima poza, trageam cu tunu :D |
ca să scoți player-ul ăla de acolo iți trebuie niște clemulițe speciale care vin īnfipte in lateralele lui și sare singur :p
sunt pentru protecția antifurt :p |
mi-a zis un vecin ceva de gaurile alea
am incercat ceva cu niste scobitori :)) dar degeaba :lol: sa vad daca gasesc prin masina clemutele alea, daca nu, sa vad de unde fac rost ms |
Quote:
|
eu am bagat cate un cutitas de la un briceag din acela mic ...... si a mers brici ;)
|
deci ai grija Andrei ca poti sa ramai fara casetofon oricand :)))
|
pana ma duc eu maine la dioda, mai bine luam un gipsi de pe strada si il tragea ala din 3 miscari :))
|
arata bine jucaria ta...foarte ingrijita !!! bafta multa in continuare !
|
6 Attachment(s)
ms, poate ne mai vedem pe aero sa ma uit si eu mai bine la masina ta
zilele trecute, m-am imprietenit cu polizoru` si am dat jos rugina de pe tamburi ca era de juma` de cm |
keep up the good work ;)
ai numa grija sa nu te ia garda ;) :D |
rog un moderator sa imi adauge la titlu " DJ-08-VUO" pt ca deocamdata am sa raman cu numerele astea :D
|
2 Attachment(s)
rectific !!
rog un moderator sa imi adauge la titlu DJ 93 ANT !! ieri mi-am luat noile numere... nu mai aveau nimic cu AND :evil: azi i-am tras o spalare si arata boboc .. mai putin rugina din aripa :lol: nu mai are stickerele pe ea, si nici lipici de sub ele poze nu am de azi... poate o scot maine la plimbare si ii fac pe undeva poze salut ! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning