Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   GPS - Navigatie - Multimedia - Comunicatii - Auto Gadgets (https://forum.4tuning.ro/224-gps-navigatie-multimedia-comunicatii-auto-gadgets.html)
-   -   Navigatii pe DVD - valabile in Romania ? (https://forum.4tuning.ro/224-gps-navigatie-multimedia-comunicatii-auto-gadgets/19111-navigatii-dvd-valabile-romania.html)

mugurg 02-10-06 21:51

Re: Navigatii pe DVD - valabile in Romania ?

Mea culpa.. si eu care ma bucurasem ca gasisem eu cu TV-out..
Mare eroare...

saxo 02-10-06 21:54

Nu-i bai, se mai intimpla...

mugurg 02-10-06 21:56

Multumesc SAXO.
Data viitoare am sa citesc de 3 ori, era doar pt. ca incercam sa fac cuiva un bine...dar n-a mers :)

Altomik 20-01-07 00:33

Am un Passat din 2003 si am navigatzie MCD.Deci nu pot gasi cd-ul cu harta Romaniei nu?

aByS 23-01-07 12:54

Quote:

Originally Posted by Altomik (Post 706104)
Am un Passat din 2003 si am navigatzie MCD.Deci nu pot gasi cd-ul cu harta Romaniei nu?

100% nu ;)

chiupacappra 23-01-07 16:22

Dati-mi voie sa va contrazic, exista DVD care are inclusa si harta romaniei
Deocamdata numai pentru Audi

Pentru vinzari ai rubrica bazar

saxo 23-01-07 21:23

Se pare ca intr-adevar a aparut un DVD pentru Audi in care sunt incluse orasele Bucuresti si partial Timisoara.
De aici pina la a afirma ca navigatia pentru ROMANIA exista, e cale lunga.

In alta ordine de idei, ORICINE incearca sa comercializeze soft PIRATAT pe forum va primi BAN PERMANENT !

NaMeLeSs 24-01-07 16:31

Quote:

Originally Posted by saxo (Post 712058)
Se pare ca intr-adevar a aparut un DVD pentru Audi in care sunt incluse orasele Bucuresti si partial Timisoara.
De aici pina la a afirma ca navigatia pentru ROMANIA exista, e cale lunga.

In alta ordine de idei, ORICINE incearca sa comercializeze soft PIRATAT pe forum va primi BAN PERMANENT !

Deci am eu CarPC cu navigatie si harta romaniei cu toate orasele si tot:)) nush ce va chinuiti

saxo 24-01-07 18:41

De ce nu citesti titlul topicului ? Daca ai informatii pertinente in legatura cu subiectul, spune-le. Daca nu, abtine-te.

Altomik 26-01-07 01:07

Si cam in cat timp...estimativ makr...or sa apara si pt Romania???

saxo 26-01-07 01:16

Fiecare producator hotaraste pentru el si din pacate nu anunta inainte.
Ar fi interesant sa avem impresii ale celor care au deja acel DVD de la Audi sa aflam detalii reale.
Informatiile de genul "am auzit ca" sau "mi-a spus mie X " nu fac 2 bani si posturile vor fi sterse.

EmilianX 27-01-07 07:52

Detin DVD-ul de Audi si contine Romania full si merge foarte bine. Dvd-ul are harta Europei nu doar pe cea a Romaniei, deci e si mai bine :D

saxo 27-01-07 15:01

Daca il ai, pune un screen-shot cu brasovul in detaliu de ex. , si-ti multumim in avans.
Daca din nefericire dvd-ul respectiv are numai buc + tim + drumurile nationale vei primi ban pentru dezinformare.

VS-99-BYE 02-02-07 10:13

Saxo da ce dur esti cu baiatu. Eu am pe un mondeo DVD-Navigation-System din fabrica. Am crezut ca DVD-ul e diferit de navi. Din cate am auzit, DVD-ul este pentru navi. Tu ce stii despre asta? A....inca ceva. Unde gasesc DVD-ul cu hartile. Am citit topicul si nu pot sa cred ca nu exista pt RO. Adica ma oftic rau de tot. Totusi daca nu gasesc DVD-ul mi-am luat si un IGO cu Europa de Vest+RO deocamdata. Bye

chiupacappra 02-02-07 10:25

O sa pun astazi o poza cu lista unde se vad orasele in ordine alfabetica ca nu sa nu mai existe discutii

All times are GMT +2. The time now is 09:45.

- Copyright 2026 4Tuning