Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   cel mai tare VW din Vancouver, Canada (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/191-tare-vw-vancouver-canada.html)

pimp_lex 14-12-03 15:24

Quote:

Originally Posted by \"LEXUS\"
da mey ai dreptate..
da e cum se zice la voi \" useless\"
romanu' are o vorba ca \" nu poti sa faci din *** bici\", atunci tot restu de masini precum mclare,konigsegg,enzo,pagani zonda.....nu-si mai au locul nu?e prea ciudat:)

da, sigur ca depinde intotdeauna.......dar pana la urma, sa faci din *** bici e frumusetea tuningului...........fata unui sofer de Ferrai cand tocmai a luat fum de la un Golf este \" PRICELESS\".......dar ai dreptate, cateodata uni exagereaza si se duc la extrem.....

catalin rs4 14-12-03 19:12

exact asa este cum a spus pimp si chestia cu cunosc multi care exagereaza :lol: :lol: :lol:

Anonymous 14-12-03 21:24

pey nu?
nu zic..si mie miar placea ceva modificat pana la capacelu de la ventil :lol: dar una e sa te afisezi intr-un S8,S600,sau serie 7alpina...sau porsche si alta e intr-un civic facut sau rx7 ,si altele:)

catalin rs4 14-12-03 21:27

da asa este dar multi nu fac asa :lol:( aia cu golfurile) :lol: :lol:

pimp_lex 14-12-03 23:16

depinde si de atitudinea propietarului.....sunt o gramada care investesc in masini econo (Civic, GOLF , etc) 50 sau chiar 100 000$.........si ma rog, asta e decizia lor, mie personal mi se pare sigur o exagerare totala, dar fiecare face deciziele lui si le respect........ce mi se pare penibil insa e sa vezi posesori de astfel de masini care au impresia ca daca acum au bagat 100 000 intr-un Civic, e o masina mai buna decat un M5, S500 sau eu stiu ce altceva care costa la fel din fabrica........un Civic/Golf/Focus etc sunt si vor raman, indiferent de cati bani bagi in ele , niste masini econo indiferent de ce sisteme de sunet/multimedia au, sau cat de rapide sunt etc, nu inseamna ca nu-s bune, dar tre vazute realistic aprerea mea..........ma rog, eu asa vad lucrurile..........cu cati bani am bagat eu in masina mea, puteam foarte usor sa am un Civic din acelasi an(91), si sa-l modific sa fie la fel de rapid ca Cielo lui Sebi(ca sa dau un reper de rapiditate) sau poate si mai si.......dar nu asta am vrut...........asa cum si CatalinRS4 cu cat a dat pe RS4 pai isi facea un Golf care nu numai ca rupea in doua RS4-ul la performante dar mai ii ramnaeau bani si de modificari estetice.........

catalin rs4 14-12-03 23:23

da pimp asa este dar cum ai spuso si tu egal cati bani bagi intrun golf tot golf ramane am avut 2 golfuri miau ajuns si am bagta bani multi in ele :lol: :lol: mai bine un rs4 decat un golf de 50.000 de euro chiar daca este mai tare golful sau?? :lol: :lol:

DZ1 14-12-03 23:26

depinde de masina.........pt. uni nu exista ceva mai bun decat Golf.
Si mie mi-au zis multi ca trebuia sa imi i-au un Porsche la bani pe care i-am dat pe Supra,toti ne iubim masinile mai mult decat cei din jur :lol: :lol:

catalin rs4 14-12-03 23:33

lol asa este toti avem gusturi diferite dar avem un singur lucru in comun :lol: ne iubim mai mult masinile decat femeiile :lol: :lol: aiai care au femei :lol: :lol: :lol:

DZ1 14-12-03 23:41

esti nebun de legat :lol: :lol: :lol:

pimp_lex 14-12-03 23:42

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
lol asa este toti avem gusturi diferite dar avem un singur lucru in comun :lol: ne iubim mai mult masinile decat femeiile :lol: :lol: aiai care au femei :lol: :lol: :lol:

soi eu sunt bolnav in stare cronica cu masinile si tuningul dar totsui imi iubesc femeia parca mai mult :)

pimp_lex 14-12-03 23:45

Quote:

Originally Posted by \"DZ1\"
depinde de masina.........pt. uni nu exista ceva mai bun decat Golf.
Si mie mi-au zis multi ca trebuia sa imi i-au un Porsche la bani pe care i-am dat pe Supra,toti ne iubim masinile mai mult decat cei din jur :lol: :lol:

pai si mie imi palce mai mult Supra ta decat un Porsche de aceeasi bani......mai ales ca in germnaia probabil ca e plin de Porsche pe sosele.......

catalin rs4 14-12-03 23:49

lol in germania este plin de porsche cel putin aici in hamburg este plin pe cand supra am vazut doar de 2 ori :lol: :lol: pimp cu femeile nu stiu ce sa zic masina mea nu ma supara niciodata daca intelegi ce vreau sa spun :lol: :lol: :lol:

pimp_lex 15-12-03 00:06

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
lol in germania este plin de porsche cel putin aici in hamburg este plin pe cand supra am vazut doar de 2 ori :lol: :lol: pimp cu femeile nu stiu ce sa zic masina mea nu ma supara niciodata daca intelegi ce vreau sa spun :lol: :lol: :lol:

haahahaha........da, te inteleg perfect perfect.....dar nu cred ca exista cuplu care sa nu se mai certe din cand in cand......la noi unu din moticele principale de cearta e chiar faptul ca dedic atata timp la masini si forum :lol: :lol:
pe mine din pacate ma mai supara si masina......cand mai pierd vreo cursa , sau cand se mai strica ceva.....

catalin rs4 15-12-03 00:23

da se pare ca problema asta cu forumul nu o ai doar tu o mai am si eu din cand in cand dar am o prietena destul de intelegatoare :lol: :lol: :lol:

Turbo110 15-12-03 21:03

:D

Sparge normele ala negru !

All times are GMT +2. The time now is 22:41.

- Copyright 2026 4Tuning