![]() |
Re: E30 - DJ 13 EvL
felicitari pentru masina Razvan , pentru toata munca care a fost depusa pentru ea :-)
|
Felicitari razvan pentru motor , cand o sa te plictisesti de el , te astept cu cash`ul sa il iau . Trec pe la tine zilele astea sa bem o cafea .
|
ms ms va astept :P
|
frumusica masina....mai ales culoarea....succes mai departe cu ea!
|
Frumos ursu .... dar :D 1 mai bine i ti puneai un numar oarecare ... fara sa te iei dupa Santos (parerea mea)
2 Bara fata .... schimbo . mai bine o fusta impecabila decat o bara ... la misto Toba ... nici aia nu prea e de acolo. In rest e ok. marfa . dar sper sa sch ce ti am zis. Bft cu el. |
Quote:
|
S t bucuri de ea :D
Aia e parerea mea ... |
ms si tu de a ta :P
|
sall...foarte fumoasa culoarea :D...cred ca iar sta mai bn cu "nasul" si semnalele negre :-) bafta cu el :-P
|
Frumoasa culoarea. Bafta in continuare !
|
Felicitari pentru munca depusa....culoarea arata foarte bine pe urs.....sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de le la maxim:D
|
merci la fel baieti
|
1 Attachment(s)
O poza cu masina super jegoasa :P si un link pentru cei care vor sa isi puna m50/m52 pe e30 :P http://www.r3vlimited.org/board/showthread.php?t=197527
|
cumpar urgent brate de BMW e36 M3 3.2 dupa 96, m-am apucat sa fac conversie in 5 prezoane si imi trebue bratele de M3 pisica, nu ma intereseaza starea pivotilor ma intereseaza bratele 0761190054 meci mult
|
Vezi la Mihaitza PVM ca are el M la dezmembrat. Ai nr lui pe PM
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning