![]() |
Re: E 30
Suna bine... unde ti-ai facut serpii?
|
in cursul zilei de azi o sa postez cateva poze cu ce s-a mai facut la masina. s-a trecut la asamblarea interiorului / exteriorului ( mocheta, tapiseria plafonului.. au fost montate geamurile si multe altele )
mai e de munca .. |
4 Attachment(s)
...........
|
Felicitari domne, arata bine, sincer.... nu credeam ca va mai merge :) (si inka cum va merge :D)
|
masina ar putea fi terminata in scurt timp , dar au fost cateva probleme cu pompa de frana ( a trebuit modificata) si din cauza asta nu s-a putut continua cu instalatia electrica si altele. in cursul zilei de azi masina o sa primeasca si niste faruri si o bara fatza.
eu unul abia astept sa o termine !! |
din cate am inteles , eleronul de aluminiu care e acum pe masina o sa fie inlocuit cu unul finutz , Zender, care a mai fost pe masina inainte ...
|
Si sa nu uite sa puna sigla inapoi pe geam :)
|
vreau sa va felicit pt c faceti, pt pasiunea voastra, si sa va urez bafta in continuare si fara incidente. si eu il ajut pe un bun prieten la refacerea masinii, insa e un golf2;) , speram k o sa iasa bine.
BAFTA |
Frumos bmw-ul succes in continuare la "tunat":)
|
mistocutz.... bafta in continuare :)
|
3 Attachment(s)
azi masina a primit niste faruri IN-PRO :):)
alte ceasuri de bord.. suntem tinuti in loc de asamblarea motorului ( partea electrica ) ..din unele cauze :( cateva poze-> |
Frumos :D, baga te rog o poza cu ele dupa montaj si pe pm (pmsg, sa nu se inteleaga altceva) un pretz la cat te-au dus.... bafta
|
poze cu ele montate n-am deoarece am observat ca masca de plastic din partea stanga,in care intra farurile e crapata , deci nu le-am mai montat acum. maine le montam ...
|
in weekend nu am putut ajunge la masina sa vad ce s-a mai facut /ce nu s-a mai facut.
cand am ocazia revin cu poze ! |
Mama felicitari pentru masina frate o sa iasa ceva foarte frumos din acest proiect bafta in continuare si spor la treaba :!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning