![]() |
Re: Dezmembrez e36 IEFTIN
Quote:
|
up up up
|
Ma intereseaza urmatoarele pentru E36 318 tds:
-sondele egr si rge de la motor(alea electrice prin care circula furtunele de vacum) -pompa de servodirectie -amortizorul care vine prins pe intinzatorul de curea de transmisie -capota si aripa dreapta -semnale albe -plafonul din interior(gri daca se poate)+ornamentele care vin in prelungirea plafonului pe stalpii din fata intre usile din fata si parbriz(tot gri) Fa-mi un pret pentru astea cat mai mic ca e criza mare pe la mine prin buzunare. Multumesc anticipat. |
capota si aripa dreapta
-semnale albe -plafonul din interior(gri daca se poate)+ornamentele care vin in prelungirea plafonului pe stalpii din fata intre usile din fata si parbriz(tot gri) Nu am decat astea pret - 8 mil Am facut deja reducere - dela 9 la 8 mil |
salut...nu ai din greseala si ceva bandourile ce vin in bara fata model M????:???:
|
pentru 318i, din ce an e? ma intereseaza motorul, cat de chel ar fi (de preferat)
|
Quote:
|
mecanicautobmw merge treaba ???
e bun anuntul meu ? :) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
ma bucur ca iti merge bine. noutati: motor 2.0i 150 cai in mintile lui + cutie + electronica = 450 euro nu bate, nu tzacane, nu papa ulei... etc motor shmeker pe bune 0768070072 pentru detalii si negocieri |
uppppp
|
Quote:
|
Quote:
|
anunt valabil. marfa noua. de fapt recent adusa ca nu mai e noua
|
Salut,
am nevoi de ornamentu de plastic ce acopera pragul de pe stanga( am inteles ca este o componemta din kitul M) , partea cu soferul, imi trebuie cap coada este dintr-0 singura bucata. Am un 318 ti. COMPACT Mai am nevoie de oglinzi, doar sticla imi trebuie fara brat. Am uitat sa specific ( oglinzile neaparat de M, cu dezaburire si incalzire) contact la costi_alin2000 Ms! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning