![]() |
Re: [EXT] BMW E46 323i Part Deux
:shock: :shock: sooooper masina .. culoare :shock: .... cand ma uit la masina asta ... imi inspira un pic d teama ... cause ... nu prea stii care ii sunt " reactiile " ... sigur noaptea masina asta e k o fantoma ... nu se vede da` se aude ... suuper tare frate ... sa ai grija d ea ..si sa o tzii curata mereu !! ... PREA TARE ! :twisted:
|
Quote:
|
este extraordinara..am votat! pacat ca nu esti in RO cu ea ...ai fi intrat in top 5 zic eu cu ea ..... e bine ca nimeni nu a zis kitch :) dar nu e tarziu sa apara tzaranii ;)
|
Quote:
Si daca voteaza kitch, asta este, poate nu e pe placul lui toata lumea, nu am ce face, mie unul imi place |
frate..np.. kitchul nu e vorba ca nu e pe gustul unuia si altuia..kitchul e ceva BIZAR de tot ...de pe alta planeta ceva la care zici WOOOW si apoi ramai dezamagit si faci pe tine de ras... de exemplu: poate nici eu n-as fi facut bmwul asta la fel cum l-ai facut tu? dc? pt ca am alte gusturi dar asta nu inseamna ca il consider kitch pe al tau .... cu toate ca si eu am stilul mafiot---negru tot :) ;) ...
ps:kichul se face in curte niciodata la firme specializate... sa-l fi auzit pe unu ca lambo lu ONO e kitch...daca si hamann face kitch ce sa mai spun :lol: :lol: |
e foarte foarte frumoasa.nota 10!!!
|
Quote:
super ai facut-o pe cand o vedem si live ;) |
Quote:
Sper sa fie ceva showuri si prin romania unde pot veni cu masina prin iulie/august |
te asteptam razvy ...iar show-uri o sa fie ...ca deabia au inceput.... si vor fi ele;)
|
Extraordinara !!!
bravos razvane ..... ! la mai mare... :D sti ca nu scapi pana nu vii in bucuresti cu masina :D .... :twisted: |
E superba... Un vis frumos!
|
E criminala!!!!!! Cum se zice in america "black on black" ...............
|
"Este extraordinara" . Felicitari pentru munca depusa, a meritat.
|
1 Attachment(s)
Extraordinara e putin spus! Felicitari Razvy!
|
Am ajuns si in romania deci ...mersi mult de comentarii, sa vedem daca vin ceva showuri la oradea city
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:17. |
- Copyright 2026 4Tuning